Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
03 martie 2006, 16:14:16 • actualizat 03 martie 2006, 16:17:56 (3 ori)
prin fata blocului nostru trec tamvaie... prin fata tramvaielor trec babe... pana acum scorul este de 3-2 pentru tramvaie *** baba de la 3 isi cumpara Tampax in loc de ceai verde si se intreaba unde-i dispare apa din ceasca...
[quote name="Seek4nuke" time="03-03-2006 16:08:20"] Sa va zyc un banc sec O clatita mergea prin deshert ... Si yo curs gemu!! [quote]
03 martie 2006, 18:25:22 • actualizat 03 martie 2006, 18:26:07 (1 ori)
Din ciclul 'Gigi Becali in discoteca.' o blonda il intreaba pe jiji: -Dansati? -Nu ,fa, asa dansez eu, s-o f*t pe mata si pe Dan Voiculescu, cu toata antena s-a. Asa ii spui, da?
O masina plina de militeni opreste sa ia un popa care le face semn cu mana. In masina e un purcel pe care gradatii l-au procurat dintr-un CAP.La un moment dat si ca sa faca putina conversatie,parintele intreaba unde duc godacul. -Il ducem sa dea examen la teologie,spune spre hazul tovarasilor sai un plutonier. -Si daca nu reuseste,intreaba preotul,il tineti in continuare in militie?
>>Maestre, eu pictez un tablou pe zi, dar imi trebuie un an ca sa-l vand, i se plangea un tanar lui Picasso. -E explicabil, dragul meu.Daca ai picta un tablou intr-un an, iti garantez ca l-ai vinde intr-o zi.
Seek4nuke , eu il stiam altfel : 2 vaci crosetau apa minerala intr-o pestera ... la un moment dat una zice : Cat ce ceasu ? La care cealalta vaca scoate termometru si zise : Miercuri
Q: Care-i diferenta intre o gaina si o gaina? A: Ca are picioarele mai paralele, mai ales ala sting.
Q: Care e diferenta intre unu' care cade de la un etaj superior (8,9,10 n) si unu' care cade de la etajul 1 ? A: Ala care cade de la (8,9..) face: AAAAAAAAAAAA..buf, ala care cade de la 1 face: buf..AAAAAAAAAA.
>> Scufita Rosie se ducea la bunicuta ei prin padure . Pe drum se intalneste cu lupul care avea bicicleta noua! Lupul: "Hai ca te duc eu la bunica" .... Ajunsi la casuta bunicii scufita se da jos si zice: "stii ceva lupule,cand stateam pe bicicleta mi-am amintit ca nu am chilotzei pe mine!" Lupul: "nu-i nimic, nici eu nu am avut cadru la bicicleta!"
Un militian isi pune intr-o seara doua pahare pe noptiera, unul cu apa, unul gol. Nevasta-sa il intreaba de ce, iar el raspunde "Daca mi-e sete, beau, daca nu, nu."
>> Vulpea mare c***a in padure! Intr-o zi ursul,lupul & iepurele se duc la ea acasa s-o f**a ! Intra primul ursul=>se aud tipete: "ohh,ahh" ... Iese ursul afara si zice: "i-am tras o carja !" intra si lupul "ahh,ohh" Cand iese zice: "ce carja i-am tras!" Intra si iepurele=> "auu,uhh,ohh,wow,uhh" Cand iese, lupul si ursul il intreaba: "ei,ce-ai facut?" Iepurele: "wai,carja n-am gasit-o,dar i-am tras un scaun !!!"
Se întâlnesc un urs, un leu si o gaina. Ursul: - Când eu urlu, se teme toata padurea! Leul: - Când eu racnesc, se teme toata jungla! Gaina: - Când eu tusesc, se teme toata planeta!!!
El si ea pe marginea prapastiei. Ei i se face rau. El ii face vant