La un moment dat, aude cioc cioc... deschide poarta, se uita, nimeni... hm! Mai trece un timp scurt si iar cioc, cioc, cioc! Iese. Nimeni! "Mai sa fie, careva are chef de joaca". Dupa scurt timp, cioc cioc cioc. Iese. Nimeni! "Cred ca sunt dracusorii aia de jos, isi bat joc de mine". Isi ia scaunelul si se asaza langa poarta, cu mana pe clanta. Cioc, cioc! Deschide brusc poarta si vede un tip care fugea iute de tot de la poarta Raiului. - Aloooooo, ce tot bati si fugi ca disperatul inapoi?!? Poate nu te mai primesc deloc!!!! - Sfinte Petre, eu nu vreau sa fac asta, dar sunt unii care ma tot resusciteaza!
Un tigan cinstit
Vrand intr-o dimineata pe la ora 4 sa plece la targ observa ca roata de la masina are pana.Se apuca tiganul sa faca pana,dar la un moment dat apare un alt tigan care ii sparge geamul la masina si zice:-Asa frate i-ai tu roata ca ii iau eu casetofonul...
El si ea, la nunta de argint.
Ea: "Draga, in toata casatoria noastra fericita, un lucru nu mi-ai spus: ce tii in geamantanul de pe sifonier? Mi-ai zis de la inceput sa nu umblu acolo si eu, ca o sotie iubitoare, te-am ascultat." El: "Bine scumpa mea, fiindca am implinit un sfert de secol impreuna, am sa-ti satisfac curiozitatea. Poti sa te uiti ce am in geamantan." Ea: "Bine... vad aici niste cartofi... si-o multime de bani!!" El: "Da, cincizeci de mii de dolari." Ea: "Cincizeci de mii de... Dumnezeule, dar de unde?..." El: "Pai, sa-ti explic. De cate ori te-am inselat, am pus cate un cartof in geamantan." Ea: "Cum
Pai aici sunt patru cartofi!... Nu pot sa cred asa ceva! Dar banii, cincizeci de mii de dolari?" El: "Pai, cum se facea cate-un kil, il vindeam
MW pe Facebook
MW pe Twitter
SIE-MC60
)