Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
03 aprilie 2007, 10:30:53 • actualizat 03 aprilie 2007, 10:35:46 (2 ori)
A aparut Mozilla pentru Windows Mobile 5. A fost facut in principal pentru Pocket PC, dar l-am instalat si merge foarte bine si pe Smartphone. Inclusiv pe C100. Se adapteaza aproape perfect ecranului. Utilizarea este putin dificila la inceput, pana va obisnuiti cu el. Descriere: Features
Minimo uses Mozilla Technologies to produce a highly usable web browser for advanced mobile devices. Features include:
* Fast access to your mobile content via Homebase start page
* Best support for modern web standards (Javascript and AJAX).
Este o alternativa buna la Internet Explorer pentru ca suporta download si mai multe tab-uri, la fel ca la mozilla de pe PC. o sa pun si un mic filmulet cu utilizarea lui pe SPV in cazul in care intampinati probleme.
nu prea merge bine treaba cu filmuletul, dar am reusit cu ajutorul lui sphelper sa il configurez astfel incat sa incapa bine pe ecranul telefonului. zic asta pt ca nu se vedea ultimul buton de pe bara de jos (cel cu 3 puncte de langa cel cu @), care e chiar meniul principal. am pus pe mobileshare fisierele de configurare. le descarcati de aici, le dezarhivati si le copiati in program files/minimo. am setat si download-urile sa intre pe card. navigarea intre tab-uri se face folosind softkey-ul din dreapta si joystick-ul. cu softkey-ul navigati ca sa ajungeti de ex. de la bara de sus la cea de jos cu butoanele de navigare
voua va merge cs ? imi intra in joc, ii dau new game si apoi se blocheaza, nu telu, jocu.. tin apasat lung pe home si il opresc.. numa asa mai scap d el )
03 aprilie 2007, 12:50:45 • actualizat 03 aprilie 2007, 12:52:09 (1 ori)
Frike 03-04-2007 12:49:32
voua va merge cs ? imi intra in joc, ii dau new game si apoi se blocheaza, nu telu, jocu.. tin apasat lung pe home si il opresc.. numa asa mai scap d el )
CS-ul acela facut pe platforma lui doom? da, imi merge foarte bine. nu s-a blocat niciodata. doar ca nu stiu daca are sau nu mai multe nivele deoarece am omorat tot ce era in primul nivel si acuma ma invart pe acolo de nebun si nu se intampla nimic...stie cineva care e treaba?
m-am chinuit f mult sa îl fac sa mearga .a durat o gramada pana am copiat fisierele alea in fiecare folder.merge dar tot nu se vad toate butoanele.pana am "nimerit" butonul de meniu.sunt multumit de opera 8.65 pt wm5.e beta dar e mai buna si asteptam releasul final.