Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
cu plăcere instalai și eu dar ce nu-mi place e că trebuie să închizi meniul mesaje cu task manager că altfel nu-ți mai cere parola
da, am observat asta. dar asta e. nu ma deranjeaza asa de tare. P.s. stie cineva vreo solutie la problema blocarii telefonului dupa ce inchizi wm5torage?
avea un prieten pe symbian o aplicatie cu,care daca lasai telefonul undeva si punea cineva mana pe el incepea o alarma ca la masina.....o are cineva pt wm?
nu am auzit d asa o aplicatie pt wm, dar iti recomand SMSIntercept. are o optiune sa pui un cod iar daca primesti un sms cu acel cod se inchide telefonul. ex. shut down. e foarte util daca uiti telefonul pe undeva. linkul e mai jos.
eu folosesc google maps mobile. e misto aplicatia, e gratuita dar singura problema e ca nu are harta pentru romania. dar are imaginile din satelit care sunt si pe google earth pentru pc. trebuie doar sa comuti din modul de harta in modul de satelit, sa te duci la romania, sa gasesti orasul si sa dai zoom. bucurestiul se vede perfect pana la nivel de strada. eu l-am folosit pe post de navigator si e foarte bun. intra cu telefonul la http://google.com/gmm si descarca aplicatia. in rest ar mai fi tomtom cu harti de romania dar ai nevoie si de un adaptop GPS. Am vazut adaptoare GPS ( pentru cei din Bucuresti ) la Diverta pe magheru ( vis-a-vis de magaziunul vodafone ) cu approx. 500 RON.
Arhanghel, la tine cand ai activat rjv secure inbox ala iti vin reporturile k a ajuns mesajul? mie imi vin foarte greu si nici nu trimite tot timpul mesajele. l-am dezactivat si nu mai am probleme. sa fie d la program sau de la fapul ca am setat telefonul sa salveze mesajele pe card? desi nu cred ca e de la asta.
o varianta de .net framework care se instalează numai pe card are cineva?că am încercat cu ceva uploadat pe undeva pe-aici pe site dar tot pe tel a instalat.si din 12mb disponibili mai rămân cu foarte puțin
am rezolvat problema cu rjv secureinbox. l-am dezinstalat, am reeditat registrii sa imi salveze mesajele la loc pe memoria telefonului, am reinstalat programul si vad ca merge. sper sa ramana asa.
25 ianuarie 2007, 22:36:25 • actualizat 25 ianuarie 2007, 22:37:01 (1 ori)
inca o aplicatie foarte calumea care merge perfect pe c100 este DivX player mobile realizat de cei care fac codecul DivX si playerul pentru calculator. Calitatea este mult peste cea a lui SmartMovie. Ruleaza toate filmele DivX si este free! Trebuie sa intrati pe http://mobile.divx.com/login de pe telefon, va inregistrati si apoi descarcati kit-ul de instalare.