Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii Java
345 538 vizualizări
2 472 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Java"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
31 octombrie 2006, 09:55:18 • actualizat 31 octombrie 2006, 09:56:30 (1 ori)
http://www.mfun.ro e site-ul. mobile news, cinema si horoscop daca se poate! Multumesc anticipat. Pt upload exista www.yourfilehost.com sau www.rogepost.com
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
31 octombrie 2006, 10:16:28
Nu merge mai.. acum incercai si eu..
Cand incerc sa downloadez programul imi da error: Invalid key
nu`sh de poate sa aiba...
Cand incerc sa downloadez programul imi da error: Invalid key
nu`sh de poate sa aiba...
MW Veteran
531 mesaje
din 25/11/2005
31 octombrie 2006, 10:28:37
am incercat si eu si tot la fel: "error: Invalid key" ....poate gaseste cineva o solutie...
MW Addicted
1519 mesaje
din 17/09/2005
23 aprecieri
Opera Mini
Link-ul cu codul corespunzator e valabil pentru O SINGURA descarcare. Degeaba postati un link aici, doar un singur utilizator il va putea folosi. In plus, link-ul nu trebuie accesat direct din pagina folosind cursorul, nu merge asa (nu stiu de ce
). Singura solutie este sa INTRODUCETI MANUAL link-ul in browserul telefonului!
Cititi cu atentie instructiunile de pe mfun.ro.
). Singura solutie este sa INTRODUCETI MANUAL link-ul in browserul telefonului!Cititi cu atentie instructiunile de pe mfun.ro.
MW Lurker
250 mesaje
din 08/06/2006
8 aprecieri
Opera Mini
intrati si voi pe site si cautati ca e optiunea de a trimite unui prieten pe email! asa am facut eu,acum ramane sa primesc lincul! bafta!
era alta porcarie! scuze!
era alta porcarie! scuze!
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
O app pentru mail http://wireless.getjar.com/mobile/products/6977/movamail/filter/nokia/6230 e 'proaspata' si temporara !
MW Addicted
899 mesaje
din 28/01/2006
1 aprecieri
31 octombrie 2006, 22:52:53
MovaMail has been completely rewritten from the ground up for version 2. It`s the fastest way to get your Hotmail, Yahoo, POP3 or IMAP email to your mobile client. Supports reading email in all langages. Supports attachment handling and much more.
Supports the following features:
Speed. MovaMail is up to 10X faster then most built in email clients or WAP based email services.
Multiple Email accounts. MovaMail allows you to consolidate all of your email accounts.
Compatibility. MovaMail supports POP, IMAP and Webmail (including Yahoo!, MSN, Hotmail, AOL, Gmail and more) ensuring you have the best solution for accessing all your various email accounts.
Address Book Integration and Synchronization. Synchronize your mobile phone address book with your MovaMail service for easy email address access.
Image Attachments. Full support for viewing, sending, forwarding and receiving image attachments.
Camera Phone Support. MovaMail’s integrated camera access allows you to quickly take a picture from your phone camera and send via email.
Less Data Traffic. MovaMail uses up to 10X less data traffic due to our proprietary Optimization and Compression Engine. This provides you more email at a lower cost.
User Friendly Graphical interface. MovaMail is easily navigated through a graphical user interface that corresponds to specific keys on your mobile phone touch pad.
Multi-lingual Support. MovaMail recognizes the language capabilities within your mobile phone and allows you to communicate in your chosen language.

GetJar Quick Download Code 8999
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
31 octombrie 2006, 23:58:35
SeriousSam, la ce-ti trebuie aplicatie de e-mail pentru 6230? Mie clientul de mail imi merge perfect! A, si-am mai vazut pe unii care cautau aplicatii de streaming pt radio desi mobilul lor avea radio fm incorporat...tot aici pe site!
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Stii vorba aia : cu cat ai , cu atat vrei mai mult ! Dar apropo , ce client de mail te referi ? Ala de la oranj ? E taxabil ! App nu e ! Sau bat eu campi ? :-D
MW Luver
123 mesaje
din 16/09/2006
Opera Mini
Ce deschide in afara de hotmail? Dar pe testate nu povesti
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Opera MiniSeriousSam 01-11-2006 00:07:15
Stii vorba aia : cu cat ai , cu atat vrei mai mult ! Dar apropo , ce client de mail te referi ? Ala de la oranj ? E taxabil ! App nu e ! Sau bat eu campi ? :-DMW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
01 noiembrie 2006, 09:05:22
Ma refer la clientul de mail integrat, pe care-l gasesti in Messages! Ala mie imi functioneaza perfect dar si chiar daca n-ar fi existat oricum n-as fi folosit decat opera mini. Sau poate tu folosesti outlookul de pe pc ca sa-ti iei mailurile de pe yahoo!
MW Addicted
941 mesaje
din 03/06/2005
1 aprecieri
Nokia3510i
De ce discutati despre Mail Client cand aici e topicul 'Aplicatii Java'? NU mai fiti OFFTOPIC!
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
01 noiembrie 2006, 10:46:45 • actualizat 01 noiembrie 2006, 10:47:58 (1 ori)
Dictionar roman-englez si englez-roman. Nu stiu daca functioneaza, ca pe telefonul meu se pot instala aplicatii de maxim 128kb. Linkul duce la un rar in care sunt arhivate jar-ul si jad-ul!
http://forum.softpedia.com/index.php?act=Attach&type=post&id=165360
http://forum.softpedia.com/index.php?act=Attach&type=post&id=165360
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Sa le dezarhiveze cineva care are posibilitate va rog si sa le puna pe fiecare in parte !
Înapoi la Aplicații Java
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter