Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
:censoured: in mama lor de hachieri,am instalat o aplicatie cica dvd player.jar si cand am intrat in ea a trimis de capul ei un sms si uite asa am ramas fara credit :censoured:
Pune te rog linkul de unde ai descarcat-o sa vad cei de capul ei.
03 iulie 2006, 22:41:13 • actualizat 04 iulie 2006, 08:56:05 (1 ori)
Da geo o sa incerc maine,nu mai stiu de und am luat aplicatia ca am dat search pe google la moto apps si am intrat pe mai multe siteuri,deci de unde am luat-o scria dvd player.jar iar dupa ce am instalat-o scria game
Am intrat si eu pe aceasta aplicatie,chiar imi arata imagini ,rute ,strazi,si daca vrei sa vezi o poza apesi pe sattelit,cam la cat timp se actualizeaza imaginile de pe satelit?
<> alpicatia foloseste aceleasi imagini ca si Google Earth. dar mai exista si unele versiuni cu imagini mai noi. imaginile nu sunt updatate zilnic, nici saptamanal. <>
Marius 03-07-2006 22:10:42
ms raku eu am pierdut doar 2$ ,daca mai gasiti prostii d-astea de aplicatii pe wap gen mp3,dvd player sa nu le bagati
<> ia incearca asta marius: pe telefonul tau motorola, intra in meniu> multimedia> games%apps> apesi apoi tasta speciala de meniu(aceea cu 3 linii paralele orizontale)> apoi permissions> network related> messaging> always ask/acces denied. asa vei restrictiona trimiterea de sms-uri de catre aplicatii. da-mi un pm daca ai reusit
04 iulie 2006, 11:00:48 • actualizat 04 iulie 2006, 11:05:29 (1 ori)
Exista de mult timp intra pe http://wap.siemens-club.ru aplicatia se numeste doc viewer,ocupa aproximativ 800Kb,te descurci tu pe acolo Raku mai bine asteapta un minut ca-ti pun linkul direct ca nu cred ca te descurci