Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
27 noiembrie 2007, 10:58:38 • actualizat 27 noiembrie 2007, 23:04:57 (1 ori)
Skorpik 19-11-2007 10:32:49
stiti careva o aplicatie gen dictionar roman-maghiar sau englez-maghiar? daca ma puteti ajuta, o uploadati pe share, in format .JAD, va rog frumos! sau dati-mi un link direct, ca am nevoie mare! ajuuutooor!
cellity worldCALL is an innovative software solution for your mobile phone, that works on a principle similar to making calls. The worldCALL application works on most mobile phones including Nokia, iPhone, Samsung, Sony Ericsson, Motorola and others. All you have to do is launch our software then dial. The software then contacts the cellity server and a few seconds later you’ll be called and connected to whoever it is you want to talk to. The calling costs are paid through your own prepaid cellity account, which you can top up with your credit card or PayPal - giving you full control of your costs.
Pe scurt, convorbiri via GPRS/EDGE/3G mult mai ieftine (cel putin cu asta se lauda aplicatia). La inceput primesti 0.5 euro gratuit. Apoi iti poti reincarca contul prin PayPal. De exemplu, 1 minut de pe Orange RO pe Wind Italia costa 42 eurocenti. E ieftin? In Spania e 37.7 eurocenti/minut.
multumesc...am o problema nu-mi ia toate aplicatiile...nu mi le descarca "fisier necunoscut"asta la opera...ma mai poti ajuta si cu alte aplicatii?te rog...