Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
aplicatiile java merg cu apn wap la conectare online? am auzit ca are probleme si cu semnalul... are copy-paste? gaseste link-urile in pagina?
Aplicatiile Java merg cu APN Wap; Cu semnalul nu am avut deloc probleme, oricum depinde in mare masura si de reteaua in care il folosesti; nu are copy-paste; link-urile le gaseste fara probleme in pagina
ce pot face si eu la un LG CHOCOLATE ca imi face problema cu dysplaiu cand se vede cand dispare imaginea si nici tastele nu mai merg telefonul e al surori mele si are numai probleme cu el spunetimi si mie un service bun ms
intr`adevar bateria tine cam putin ... cel mai mult ma deranjeaza ca nu are multitasking... nu pot sa minimizez mp3playerul .. dar oricum pentru cateva saptamani nu mai conteaza ca telefonu l`am pierdut... dar tot chocolate imi iau ca nu am apucat sa ma bucur de el , cu toate ca il aveam de 3 saptamani ( m`am chinuit sa vand k750i`u , si foloseam mai mult k750i`u , ca intram pe net ) ...