Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Depinde de rezolutia si dimensiunea LCD-ului. Insa bunicii mei au Dolce pe un TV clasic si de multe ori apar macroblocuri chiar si la imagini care nu contin prea multa miscare. Pe deasupra gradient-urile apar oribil, de parca imaginea nu ar avea decat 250.000 de culori
04 martie 2010, 23:09:45 • actualizat 04 martie 2010, 23:16:31 (1 ori)
Eu am LCD si se vede foarte bine Dolce,sunteti carcotasi cand se fac afirmatii vis-a-vis de calitatea serviciului,este normal sa se vada aiurea cand reglajele antenei sunt necorespunzatoare-apelati va rog tehnicienii RTC-Dolce daca aveti probleme de genul, si cu siguranta o sa va rezolve problema. Repet eu am Dolce si sunt super multumit.
PS:In curand o sa am un Tuner de la Gigabyte si o sa pun si ceva capturi facute de pe TP Dolce
Pai reglarea necorespunzatoare a antenei nu ar trebui sa afecteze calitatea imaginii, ci ar trebui sa afecteze continuitatea stream-ului (adica sa se intrerupa fluxul de date). Un clip pe YouTube se va vedea la fel de clar indiferent de calitatea conexiunii tale la internet. Oricum e posibil ca sistemele de transmisie digitala sa aiba vreo tehnologie care sa permita scaderea bitrate-ului in cazul in care semnalul e prea slab (pentru a impiedica intreruperea stream-ului)