Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
da ar fi bine sa dea si gspTV ,orcum nu ma uit eu la toate meciurile,dar la alea importante,si pe alea le da pe gspTV ,si atunci cum ma uit,...optiunile alea din meniu cu interactiv etc de cand tot vrajeala aia cu 'in curand' e ,bataie de joc,...
Am vorbit cu cei de la dolce. Şi au spus că se poartă negocieri încontinuu. Şi că sunt mari șanse că până la sfârșitul săptămânii să avem gsp. și am fost întrebat cât aș fi dispus să plătesc pentru gsp. Am spus 2 euro. Şi gagica, a spus că trece doar 1 euro. Că să nu se ridice media.
21 noiembrie 2008, 18:31:49 • actualizat 21 noiembrie 2008, 18:32:59 (1 ori)
parerea mea, ca niciodata, eu am dolce de 1an jumate, cred ca e cea mai jalnica televiziune. (chear ar fi o veste minune(bomba) pentru mine ca astea sa realizeze candva)
Observ ca sunteti nemultumiti de dolce. Eu am diti tv si e praf.4euro pe luna si de 2 luni nu mai merg decat 4programe. Am vorbit cu un operator de la dolce si mia spus ca pachetul de baza e 3,5 euro si am si 6 luni hbo gratuit.asa ca nu vad de ce multi nu sunteti multumiti. Eu zic ca cei de la dolce au pana pe moment cea mai buna oferta la pachetul de baza.
avem motive sa fim nemultumiti, multe nu au dolce inca, si nici nu cred ca vor avea prea curand, gsp nu, radio nu, interactiv etc. Obtiuni din meniu cu 'in curand' software invechit, nu ca la digi de exemplu unde prinzi si alte programe inafara de pachetele existente. Si poate ar mai fi. Bine inteles e parerea mea, ca am dolce de 1 an jumate.
22 noiembrie 2008, 10:08:09 • actualizat 22 noiembrie 2008, 10:10:56 (1 ori)
in legatura cu gsp tv nu va fii transmis pe dolce ptr ca nu vrea sa il transmita prin satelit asa ca luati-va gandul de la meciuri, pe net nu merge mereu sa le vizionezi
alliin 02-05-2008 00:45:12
Ştie cineva dacă se găsește telecomandă pentru dolce? La una din ele nu îmi mai merge deloc tasta 1.
@aline acelasi lucru a fost si cu telecomanda mea. Nu mergea tasta 1. Dar eu am desfacuto si am dat unpic cu creionul pe ea. De vreo 3saptamani s-a intamplat asta. Si merge si acum fara probleme.
anti gutza, adevarul este ca 3,5 euro, este pomana curata.. Cu toate neajunsurile nu exisa oferta mai buna...... Bayetelu, nici acuma nu M-am dus sa cumpar alta.. Neglijenta asta.. acuma defecțiunea s-a extins si la alte butoane.. Am desfăcut-o si degeaba..
alin, desfa frate, sterge integratul bine cu unpic de vata,apoi ia un creion si fa pe tastele care nu merg, nu incarca mult, apoi mai sterge unpic asa fin cu alta vata... Nu cred ca nu o sa mearga asa. Eu asa am facut si merge perfect.
pachetul de baza Variety Special Star cu doar 4,9 Euro/luna si primele 6 luni gratuite, daca semnezi un contract pe 2 ani; pachetul de baza Variety Special Star cu doar 4,9 Euro/luna si primele 3 luni gratuite, daca semnezi un contract pe 1 an; pachetul Explorer GRATUIT pe toata perioada contractului; echipament in custodie, cu chirie zero; instalare si activare gratuite, daca semnezi un contract pe 2 ani; al doilea receiver: 50 Euro, plata integrala sau in rate; al treilea si al patrulea receiver: 50 Euro per receiver, doar cu plata integrala.
Daca nu esti client de voce Romtelecom, Dolce iti aduce: 50% reducere pentru pachetul de bază Variety Star: platesti doar 3,99 Euro/luna in primele 12 luni si 7,99 Euro/luna in urmatoarele 12 luni; pachetul Explorer GRATUIT pe toata perioada contractului; echipament in custodie, cu chirie zero; instalare si activare gratuite; al doilea receiver: 50 Euro, plata integrala sau in rate; al treilea si al patrulea receiver: 50 Euro per receiver, doar cu plata integrala.