Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Credit gratuit/reduceri de factura ssms.ro
8 174 vizualizări
390 răspunsuri
Linkuri topic "Credit gratuit/reduceri de factura ssms.ro"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
17 noiembrie 2006, 23:41:03
Din ce-am citit de la 01 Ian 2007 v-a fi functional !!!!!
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
17 noiembrie 2006, 23:42:43
Eu am citit ca din 15, oare care sa fie adevarul ?
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
17 noiembrie 2006, 23:59:42 • actualizat 18 noiembrie 2006, 00:02:02 (2 ori)
Voi aveti idee cat de mult costa o baza de date cu detalii personale? Va spun eu: mult. Daca Vodafone ar vinde baza de date cu datele despre clienti (ocupatie, varsta etc) pai s-ar ridica pe la cateva ZECI de milioane de euro.
In opinia mea, exista doua variante:
1) multi se inghesuie acum cu creare de cont si asa mai departe, iar cand va veni vremea nu se va intampla nimic - cei care detin siteul probabil vor vinde baza de date unor firme de advertising si cei inscrisi vor primi telefoane gen nu va intereseaza un credit la banca noastra sau nu va intereseaza o asigurare medicala?
2) serviciul chiar va functiona cum spune acolo. Totusi nu inteleg ce director de marketing retardat ar alege sa faca reclama la produsele companiei sale prin acest serviciu STIIND SIGUR ca oamenii sictiriti vor sterge SMSurile instant cand ajung si probabil vor si atrage antipatia fata de produsele sale. Este exact ca si cum ai face un post de televiziune DOAR pentru reclame si ai forta niste oameni sa se uite 3 ore pe zi.
Nu va ganditi si voi ca daca asa ceva era fezabil o faceau operatorii in sine?
My advice: don't get your hopes up.
In opinia mea, exista doua variante:
1) multi se inghesuie acum cu creare de cont si asa mai departe, iar cand va veni vremea nu se va intampla nimic - cei care detin siteul probabil vor vinde baza de date unor firme de advertising si cei inscrisi vor primi telefoane gen nu va intereseaza un credit la banca noastra sau nu va intereseaza o asigurare medicala?
2) serviciul chiar va functiona cum spune acolo. Totusi nu inteleg ce director de marketing retardat ar alege sa faca reclama la produsele companiei sale prin acest serviciu STIIND SIGUR ca oamenii sictiriti vor sterge SMSurile instant cand ajung si probabil vor si atrage antipatia fata de produsele sale. Este exact ca si cum ai face un post de televiziune DOAR pentru reclame si ai forta niste oameni sa se uite 3 ore pe zi.
Nu va ganditi si voi ca daca asa ceva era fezabil o faceau operatorii in sine?
My advice: don't get your hopes up.
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
18 noiembrie 2006, 00:04:49
@stargate 90 % Ai dreptate. La punctul 2 totusi insa, poate unii nu ar sterge sms-urile imediat pentru ca am inteles din precizarile de pe site ca din jumatatea anului viitor va exista posibilitatea de a comanda direct prin sms produsele sau de a raspunde prin sms la niste intrebari despre reclame si astfel sa iti sporesti castigurile.
Totusi insa e destul de probabil sa fie si treaba precizata de tine la punctul 1, tocmai de accea am facut accea precizare de la sfarsitul primului post din acest topic.
Totusi insa e destul de probabil sa fie si treaba precizata de tine la punctul 1, tocmai de accea am facut accea precizare de la sfarsitul primului post din acest topic.
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
18 noiembrie 2006, 00:10:33
Se pare ca vom primi SMS-uri...
) si telefoane ,
)
) si telefoane ,
) MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
18 noiembrie 2006, 00:15:10
De care telefoane mosule ? Apeluri sau aparate ?
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
18 noiembrie 2006, 00:18:24
Pai apeluri desigur "...nu doriti sa cumparati.... , sau , va facem cunoscut..." asta este capu' face capu' trage .
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
18 noiembrie 2006, 00:20:29
Totusi sa fim optimisti, si sa speram ca nu va fii asa, uitati si aici niste chestii interesante: http://www.ssms.ro/parerea_ta.php
Începător
43 mesaje
din 21/03/2006
Symbian
TZEAPA TZEAPA TZEAPA
si prin absurd de ar fi adevarat stiti cum e romanul unde e ceva gratis merge cu bunicii,parintii,fratii,nepotii iar asa se ajunge la un numar de 2-3 sute de mii de inscrisi si ce firma da 2-3 mil $ lunar pe publicitate,hai sa fim seriosi arata a firma serioasa cu un asa site
si prin absurd de ar fi adevarat stiti cum e romanul unde e ceva gratis merge cu bunicii,parintii,fratii,nepotii iar asa se ajunge la un numar de 2-3 sute de mii de inscrisi si ce firma da 2-3 mil $ lunar pe publicitate,hai sa fim seriosi arata a firma serioasa cu un asa site
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
Windows CE
Nu pot sa cred cat de naivi sunt o mare parte din cei aici.Inainte de a visa cu ochii deschisi,sunati la Serviciul Clienti al operatorului dvs de telefonie mobila,cereti explicati in legatura cu acest serviciu,si postati aici ce raspuns primiti.Eu am sunat si m-am lamurit:"NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA"
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Deci eu sunt sigur ca e o tzeapa. Aveti dreptate, cine ar da milioane de dolari pe publicitate pe sms ? Dupa cum zicea si stargate, dupa 9sms/zi timp de o luna, se formeaza o antipatie enorma a produselor prezentate in sms-uri. Eu nu mi-am facut cont si nu o sa-mi fac. Acesta pare mai degraba un joc de tip piramidal, deoarece tu iti convingi apropiatii sa intre in jocul asta, rezultand mega-tzeapa
MW Lurker
255 mesaje
din 05/10/2006
2 aprecieri
Opera Mini
este doar o incercare de a realiza o baza de date indexata pentru anumite firme ( melon, oku) care o vor folosi pentru a promova anumite produse. foarte probabil nici nu va functiona nici sa primiti sms-uri nici reduceri la factura!
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
E teapa. Uitati-va cum arata site-ul acela..
MW Addicted
899 mesaje
din 28/01/2006
1 aprecieri
18 noiembrie 2006, 11:46:27
Ca o fii ca no fii teapa
eu am facut cont.acum asteptam rezultatele fie ele si negative
eu am facut cont.acum asteptam rezultatele fie ele si negative
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri