Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
STALKER (...). arata bine jocul.e,e un joc interesant cu grafica buna.nimic extraordinar
Chestie noua e modul de acceptare a misiunilor,asemanator unui RPG,daca vrei sa te duci pe camp sa impusti caini sau sa admiri vaci care zboara in explozii de maruntaie,nu te opreste nimeni. Dubioasa e faza cu suruburile,cred ca stalker asta a lucrat pe la un service auto,ceva. Eu l-am dat jos,din cauza cerului care se vedea aiurea,daca imi iau o placa grafica noua poate il incerc iar.
05 iunie 2007, 18:02:40 • actualizat 05 iunie 2007, 18:32:18 (1 ori)
ati jucat uefa champions league 06/07? calumea,e si steau dar cu jucatori ca lucescu ) si nu glumesc,cred ca cei de la ea sports au gresit anu ,in rest echipele sunt noi am castigat cl cu manchester si acum joc in career cu barcelona greu
da il am. dar joc mai mult fifa decat UCl07; si ai dreptate jucatorii parca sunt pusi la intamplare in echipa stelei,ar trebui sa fie cea din 86' parca...