Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mcmaster eu vorbeam de fps la nivel de tactica,de planuire a misiunii . Apropo daca alegi sa tot dai ordine la echipa sa curete ei tot vei vedea ca poti sa ramai singur fara echipa - eveniment foarte neplacut deoarece iti ia vreo 10-20 pct si nu mai treci de acea misiune decat daca faci totul perfect (adica nu trebuie sa omori suspectii ci sa-i faci sa se predea pe fiecare in parte) Unii sunt mai greu de cap . Apropo LEVEL e cea mai tare revista intrecand la toate capitolele pc games . Scuze de
Eu am inceput sa joc SWAT 4 - super joc de tactica . Daca l-a jucat cineva sa-mi spuna si mie cum se introduc cheat-urile ca mie nu imi merg . Nu de alta ,dar pana sa trec de o misiune joc de 20 ori ca sa iau un punctaj bun
! In legatura cu cheat-uri nu stiu nimic ! Fain joc , l-am terminat in urma cu vreun an !
SeriousSam vrei sa-mi spui cate misiuni are in total,daca mai stii ?! Faza e ca eu stiu cheat-uri pt swat 4 dar nu imi merg decat doua . Tie nu iti faceau probleme unii civili pe care nu puteai sa-i legi ?!
Cum pot sa fac sa-mi mearga nfs4?cand intru in joc imi apare o eroard ca nu e o aplicatie win32,asta in xp ca in 98 merge,chestia se intampla si la alte jocuri,ce tre sa fac?
SeriousSam vrei sa-mi spui cate misiuni are in total,daca mai stii ?! Eu am ajuns la Red Library (e a 5 -a misiune) . Faza e ca eu stiu cheat-uri pt swat 4 dar nu imi merg decat doua . Tie nu iti faceau probleme unii civili pe care nu puteai sa-i legi ?!
Nu mai stiu nimic sigur dar are pana in 20 de misiuni , am impresia ca sunt 17 ! Tin minte ca si eu am patit ca si tine la faza cu punctaju , oricum pe masura ce il joci devii expert ! Ultima misiune e cea mai jegoasa - ai de dezamorsat niste bombe contra timp si bineanteles ostatici bla bla bla !
Si mie imi apareau astfel de erori marius , dar la alte jocuri : is not a valid win32 application . Mi-a spus unul de la mine ca atunci cane apar asemenea erori sunt de la fisiere corupte sau virusate. Eu spun ce mi-a zis
SeriousSam sa vad daca ajung eu pana acolo Nu pot sa trec de o misiune pt ca nu imi apare sa leg 2 civili - imi vine sa pt ca iar trebuie sa reiau misiunea
Cum pot sa fac sa-mi mearga nfs4?cand intru in joc imi apare o eroard ca nu e o aplicatie win32,asta in xp ca in 98 merge,chestia se intampla si la alte jocuri,ce tre sa fac?
ai iconita cu blabla_joccumasini.exe da? Dai click dreapta / proprietati / compatibilitate /mod compatibilitate / se executa pentru : ...si ai o lista din care sa alegi... win 95 ,win 98 ,win 2000 ,win nt ,etc
mai era un programel pentru jocuri mai vechi.ceva dos-box parca...da cred ca e numai pentru jocuri ms-dos . vezi poate a aparut vreo versiune mai noua care sa aiba mai multe functii