Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
ComputerGames anuntase acum ceva timp ca o sa fie disponibila si versiunea in limba romana, facuta in colaborare cu ei. E un lucru bun . Acum il downloadez si eu. Am vazut reactiile pe net si 90% din ele sunt pozitive
E vorba de Homefront Walkthrough: Mission 7 , mai exact acesta parte de la minutul+secunda 13.23 cand apare prin poarta jucaria aia de vehicol si zice sa-i trag in camera ... la ce e aici in videoclip totul e ok,dar la mine prima racheta trasa ... aleluia ... cum trec de jucaria asta sau care e afurisita aia de camera ? uite si despre ce este vorba,repet istoria consta de la minutul 13 secunda 23 cand apare pe poarta chestia aia rachetoasa
rezolvarea pt cine se mai loveste de acesta "problema" trebuie apasata tasta F cand "rachetoasa" lanseaza prima racheta ... asta e ultima misiune , odata parlita masinuta se termina jocul
am instalat Driver Pharallel lines , si cand vreau sa-l deschid , imi zice binkw32.dll is not install , bun , am descarcat acest .dll si l am extras in system32 , acuma imi zice ca nu e instalat corect , l-am extras si in folderul cu jocul si tot asa imi zice ce e de facut ? sa nu ma fi chinuit degeaba sa descarc 4,5gb , si sa si-l instalez
07 mai 2011, 17:21:06 • actualizat 07 mai 2011, 17:52:46 (2 ori)
acum nu imi mai zice nimic de .dll , dar cand dau sa deschid jocul , nu se intampla nimic . l am dezinstalat ,nu ma mai chinui , pe vista mergea perfect. L.E. e dispus cineva sa intre la mine in pc si sa incerce ?