Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Fear e cel mai tare joc care l-am vazut vreodata! Extraordinar. Bestial. Uau! Adevaraciune de FPS ca asta n-am mai vazut in viata mea... Efectele ca efectele,dar povestea,atmosfera sunt Incredibil de bine realizate. Cel mai bun joc Fps singleplayer al deceniului. Sunt naucit!
... Cel mai bun joc Fps singleplayer al deceniului. Sunt naucit!
hei hei hei..nici chiar asa.e un fps bun,dar nu cel mai bun fps al deceniului. daca nu avea grafica super era just an ordinary. Ia imagineaza-ti Silent Hill stil FPS cu grafica din FEAR. eh..?
te asigur ca syberia 2 are mai bine de un an. am terminat syberia 1 .dar la 2 m-am blocat. Cand reusesti sa treci de parasutistul ala agatat in copac sa-mi zici si mie
Sa-mi zici cand treci de ala. un alt quest super e Broken sword. de fapt. . . ce mai. . . va recomand toate jocurile din urmatoarele serii adventure :Syberia , Broken sword , grim fandango ,myst , monkey island si imi scapa unele acum