Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
marius te uiti la telenovele? eu am invatat engleza de la mama...e profesoara de engleza ...la franceza sunt praf...nu stiu decat cateva cuvinte iar la gramatica absolut nimic nu stiu.
off: spre surprinderea mea,am cunoscut oameni care nu stiau gramatica limbii romane,dar o stiau pe cea a limbii engleze,sau franceze...! on: parerea mea ca pentru a invata o limba straina cat mai rapid,trebuie sa mergi la un curs specializat.cu programele pentru calculator exersezi!eu engleza stiu cat de cat,iar la franceza fac la scoala din clasa a 2-a si nu stiu nimic,mi se pare foarte complicata
30 octombrie 2006, 14:37:09 • actualizat 30 octombrie 2006, 14:50:29 (2 ori)
daca aveti nevoie de dictionare pt a invata, un site bunut e www.freelang.net is dictionare gratis. nu-s chiar foarte profesionale dar merg... is utile, si in diverse limbi. pt cei care sunt inca elevi si stau in orase cel mai indicat e sa caute ajutor pe la cluburi gen Palatul Copiilor... pot gasi cursuri de limbi straine gratuite chiar. oricum, in ziua de azi cred ca exista oarecum mai multe posibilitati. pentru ca exista si site-uri de predare online, cu plata sau cele de informatii generale fara plata, sau si una si alta. pentru cei care stiu deja engleza bine existau (cred ca si acum mai sunt) niste cursuri dragute pe un site american http://www.barnesandnobleuniversity.com/ eu am facut cred ca acum 2 ani un curs de gramatica engleza interactiva parca. era destul de simpatic.
Am inceput sa invat si yo engleza intrand de pe mig33 pe chat-uri straine. La inceput ma ajuta un prieten cu engleza asta, dar acum ma descurc singur... am cativa prieteni deja de prin alte tari cu care vorbesc zilnic in engleza (de prin ukraina, brazilia, south africa... )
pai pe orice chat pe care se vorbeste engleza. Exemplu "Free 2 chat" mi-am facut multi prieteni cu care ma inteleg foarte bine... pe zi ce trece invat tot mai multe cuvinte noi. Pe chat-uri romanesti nu mai intru...
30 octombrie 2006, 20:40:11 • actualizat 30 octombrie 2006, 20:41:44 (1 ori)
scorpy0n 30-10-2006 15:09:21
Am inceput sa invat si yo engleza intrand de pe mig33 pe chat-uri straine. La inceput ma ajuta un prieten cu engleza asta, dar acum ma descurc singur...
am invatat engleza 90% singur. desigur mai scap si cate-o greseala franceza este o limba desi stiu sa vorbesc "cat de cat" franceza, urasc sa pronunt cuvintele in franceza. nu mai zic de sistemul lor numeric... ei zic "de 4 ori 20, 19" pentru a spune 99 .