Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
pai in primul rand sunt user nou si am reusit sa imi fac setarile acelea ca sa elimin limita de filmat la siemens cx65! acum filmeaza 2 minute si ceva! daca mai stiti aplicatii ca sa imi citeasca mp3 sau sa suprim din memoria de flash ! am citit multe chestii da stiti cum se pot face?? de ex : sa bag 50 mb memorie,camera 1mpx..... ?
Frate bine ai venit pe forum! Eu am avut cx65 (sunt fan Siemens) dar n-am reusit sa-i rup limita de la video (nu mergea sa introduc setarile). Ma bucur pt tine ca ai reusit! Cat despre mp3... no way De fapt exista o aplicatie java care transforma mp3 in wav dar calitatea lasa de dorit. Mai bine iti pui wav-uri,se aud super! La faza cu maritul memoriei cica exista destule patchuri dar o faci pe pielea ta. Risti sa-ti bulesti telu de tot. Altceva ce vrei sa mai stii? Eu si Marius suntem doctori in Siemens
Frate,daca vrei 50 mb memorie si camera de 1 mpx,ia-ti alt telefon! Cu asta nu merge in vecii vecilor,cel putin chestia cu memoria! camera sa zicem ca prin interpolare ar merge,desi nu vad cum ai putea baga softul necesar...
Sam dai la video > optiuni > setari video > Dimensiune fisier: compatibil MMS. Dupa aceea te duci la Mesaje > Setari > Setari MMS > iar la Dimensiune MMS dai 0 (zero). Nu e greu
Modoran, memoria poate fi marita, s-a mai discutat, insa daca se ajunge la 50mB nu stiu. Stiu ca la modelele cu 1,87mB se putea mari la 3,5mB (valoare recomandata, mai mult poate fi rau). Era un patch pentru asta, v-klay, dar nu l-am folosit, se poate sa il mai am. Edgetwism se poate sa stie cate ceva despre patch-ul respectiv, de la el am aflat.
Aha,pai diferenta nu e mare si probabil ca se stergeau chestii inutile din el,nu?dictionar t9 si alte prostii...dar pana la 50mb de unde dzeu sa mearga
Nu se stergea nimic(t9,alea alea..),eu la C75 care avea memorie 10Mb puteam sa yo maresc pana la 40Mb(recomadat 30Mb) dar nu am incercat fiindca mi-a fost frica
04 septembrie 2006, 09:13:04 • actualizat 04 septembrie 2006, 09:13:49 (1 ori)
Marius 04-09-2006 09:05:42
Nu se stergea nimic(t9,alea alea..),eu la C75 care avea memorie 10Mb puteam sa yo maresc pana la 40Mb(recomadat 30Mb) dar nu am incercat fiindca mi-a fost frica
! Chestia asta e valabila si ptr alte telefoane ? (ex.Nokia-cele fara card)
Telefoanele Siemens se pot modifica cel mai mult fiindca softul se poate deschide usor iar patchurile se fac si mai usor,pt siemens c75 am vazut ca acum sunt aproximativ 200 de patchuri pt toate variantele de soft la gramada.Nokia in nici un caz,nu cred ca o sa vad vreodata vreun patch de orice fel pt nokia
Pai eu am folosit setarile astea: Te duci in mesaje-setari mesaj-setari mms-setari utilizator si acolo bagi asa: Raport livrare: Da Prioritate implc: Normal Ora expirarii: Manual Durata pagina: 006.0 secunde Automat Incarcare: Manual Mod creare: Liber Indicare dimensiune: 000kb Lim 000kb Lim 000kb Lim Si dupa aia dai OK. Dupa ce ai bagat astea te duci la camera-dai pe optiunea de filmat-optiuni-setari-si la Timp inregistrare alegi Compat.MMS si dai oK.
si acum imi filmeaza in jur de 2 minute,poate chiar mai mult! ar mai fi o problema:de pe wap cu telefonul nu pot sa iau fisiere mai mari de 380-410 Kb nici cu Evget sau Ev....! daca stiti alta modalitate ziceti-mi! daca vreti Wav-uri care se aud mai bine ca mp3-urile am eu un program:CREATE-RINGTONE! si le face de se aud sooper adevarat-bitrate - 61kbps sample size - 4bit channels - mono sample size - 16 Khz audio format - IMA ADPCM o melodie ajunge in jur de 1.50 poate chiar mai mult,cea mai mare pe care am facut-o are vreo 2.80 Mb! Si inca ceva:daca aveti patch-uri pt SIE-cx65 trimiteti-mi shi mie pe mail sau pe mess,ID yahoo: Razor_titann multumesc!
04 septembrie 2006, 22:13:47 • actualizat 05 septembrie 2006, 00:05:22 (1 ori)
pai de acolo am invatat sa maresc limita de video da am vrut mai multe detalii si chestii cu privire la patch-uri...! pt un update de cx65 ce imi trebuie?? am cablu de date(nu stiu daca e original) phone manager si softul luat de pe site-ul benq-siemens!
****mai am nevoie de un sfat*** am luat un patch cu icoane 3D le-am dezarhivat si acum nu stiu unde sa le pun?? va rog mult ajutati-ma