Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Am vazut ca linkul spre chat nu e trecut la services...il poti pune si acolo? -poti anunta si pe latest news de existenta chatului? -btw,poti crea o notificare prin mail privind ultimele noutati?
1) IP-XCENTRIC - chatul e accesibil doar de cei ce sunt logati - notificare prin mail a ultimilor noutati? Adica sa fac un fel de newsletter? Poate mai incolo...
2) ResuRRectoR - in legatura cu latest, daca intrai de pe wml facea asta... la xhtml nu am mai stat sa tastez. oricum asta nu e o problema - am facut asa, dar vezi ca trebuie sa ai pusa lb romana la interfata forumului
Eu am aflat de forum acum vreo doua luni de pe chatul de la orange,eu o sa intru acolo sa fac putin spam,am mai trimis adresa la niste prieteni...Postati-o si voi pe alte forumuri,pe chat-uri...