Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
asa mica rezolutie are n93 N90 il omoara la ecran.Totusi n93 are mai multe dotari,dar e prea mare,mult prea mare. Ps:pt cel care are:poti sa pui niste poze cu el?:-D
Putem adresa intrebarea mentionata la inceputul acestui test comparativ?Da,putem.K800i este momentan cel mai bun telefon cu camera foto.Completa calitate a camerei,modul de acces si de control ,fac din K800i castigatorul absolut.Ceea ce il trage innapoi este calitatea de filmare.Modelul K800i este urmat indeaproape de N73 si N93
10 septembrie 2006, 00:14:25 • actualizat 10 septembrie 2006, 00:17:54 (1 ori)
am sa pun niste poze cand intru de pe pc. /nu cred ca este prea relevant cum se vad pozele pe display-ul telefonului. daca tot faci poze cred ca le si imprimi sau le vezi pe pc,tv... cat despre pret,eu daca vad ceva si-mi place,imi cumpar. daca astept cateva luni sa se ieftineasca, apare alt telefon pt care ar trebui iar sa astept cateva luni sa se ieftineasca si tot asa...
e superb n93... forma este masculina, normal, este un tel bussines. ce daca-i mare, si displayu e mare, si tastatura e mare... sa nu mai zic de camera , care le intrece pe toate... no comment about it!