Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
11 mai 2006, 15:17:20 • actualizat 11 mai 2006, 15:26:45 (1 ori)
vine. problema e ca trebuie instalat de pe PC. ca are setup. dar hai ca il pun asa si vezi tu.mai bine ti-l arhivez si cu zip, ca are si fiser text in el.
HELP!!! Cine poate sa-mi dea niste nume ale unor jocuri pentru C500 care se pot juca prin bluetooth? Plec in Italia si acolo vreau sa ma joc cu var-miu niste jocuri multiplayer prin bluetooth. Stiu ca exista, dar nu stiu care ar fi acelea. Am auzit de unul de sah, dar inafara de ala nu mai exista altele? Va rog, imi spuneti numele si eu le caut!
12 mai 2006, 18:22:07 • actualizat 12 mai 2006, 18:23:01 (1 ori)
skyforce si worms world party .. skyforce l`am terminat de `nshpe mii de ori ... si worms world party e super distractiv... mai ales ca se poate juca in multiplayer ( NU prin BT ... ci de pe acelasi tel )
EDIT : am uitat... si LEMONADE TYCOON . am varianta FULL daca te intereseaza
ok.. iti trimit acum 2 ... ca astea sunt singurele care le mai am... ( restu am sters ca nu mai am spv... dar astea merita pastreate ca sunt misto ) .. in 10 min max o sa il trimit