Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
26 februarie 2006, 00:43:14 • actualizat 26 februarie 2006, 00:51:38 (1 ori)
Uite aici xbar-uri
Xbar2.6 - puteti sa-l instalati direct pe tel... dar key* nu merge decat pe pc Xbar2.6.update - update de care va vorbeam mai sus... Xbar3 - aceeasi chestie ca si la xbar 2.6
Va rog sa imi spuneti si mie cum fac sa functioneze MobiLuck 1.5 Se instaleaza dar cind il lansezin executie pe ecranul telefonului nu apare nimic. In loc sa apare functiile programului sau macar sa scrie ceva un rind apsolut nimic. Nici jos nu apare meniul. L-am instalat de nu mai stiu cite ori si reinstalat am resetat telefonul dar nimic. Are cineva vreo idee?
Am mai aparut o aplicatie tip Player video ce merge pe spv c500 si are si adresa url . Va las pe voi sa mai descoperiti ce functii mai are.Aplicatia se numeste "Orange Media Player" si se poate descarca cu telefonul. Adresa este http://www.smartphone2000.tv/2000/Orange%20Media%20Player.cab .vedeti si voi ce formate suporta.