Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
09 februarie 2006, 19:32:41 • actualizat 09 februarie 2006, 20:20:40 (3 ori)
da sunt jocuri Moto Gear - gen Gravity Defied (java), cu motorete freestyle, beton Legacy 2: Legend - RPG, am postat mai dreveme Legacy 1
aaa si o aplicatie tare de gprs crackuita ai? imi trebuie neaparat Efficasoft GPRS Traffic Monitor, e beton, celelalte 2 (ALL-locations Traffic Counter Smartphone Edition si Spb GPRS Monitor SP) nu sunt faine...
09 februarie 2006, 19:58:36 • actualizat 09 februarie 2006, 20:24:35 (2 ori)
RightMenu - Full Retail - a aplicatie care inlocuieste softkey dreapata (contacts) cu un meniu. in meniu poti sa pui ce shortcut vrei... aaa si poti face si submeniuri. Uite aici niste preview (de pe telu meu), il copiez cu activesyncu unde vrei (citeste "how to.txt")
10 februarie 2006, 05:15:24 • actualizat 10 februarie 2006, 05:23:33 (1 ori)
Pentru tovarasii mei My Little Tank - Full Retail - (pt cei fara pc imi pare rau nu am versiunea cab...) un joculetz cu o grafica exceptionala! pentru instalare citeste "how to.txt" 1,61 MB My Little Tank
Fiindca ati fost cuminti am pus un joc care se instaleaza direct de pe telefon Mitdown Madness 3 - Full Retail - cu masini, cred ca stiti deja fiindca este si pe pc... e super oricum! 1,02 MB Midtown Madness 3
SmartNes - Freeware - emulator de jocuri nintendo (pt jocuri dai search cu google: nintendo roms), il dezarhivezi direct pe telefon si merge... 104 kb SmartNes 30,6 kb SuperMario - v-am pus si un joc pt test...