Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
22 septembrie 2009, 21:08:13 • actualizat 22 septembrie 2009, 21:10:23 (1 ori)
E greu de ajuns la contactul acelui buton; o data trebuie sa desfaci partea din spate a telefonului ( jumatatea cu tastatura), trebuie sa scoti placa de baza ca sa poti ajunge la sinele de ghidare, trebuie sa desfaci sinele pentru ca astfel sa poti detasa partea din fata a telefonului ( asta cu displayul si tasta care te intereseaza). Dupa aia trebuie sa desfaci si bucata asta... practic e ca si cum ai desface doua telefoane, nu unul deci... nu prea e recomandabil.
Sfatul 1: cumpara-ti spray de contacte WD40 ( vreo 20 lei) si ia vreo doua-trei picaturi si toarna-le pe langa tasta verde ( daca ai noroc si lichidul ajunge la contact, va curata imediat oxizii depusi pe el). Nu trebuie sa-ti faci griji ca se scurge lichid inauntru, nu dauneaza componentelor electronice.
Sfatul 2: foloseste un program de call manager care iti arata butonul verde pe touchscreen, si astfel inlocuiesti functia tastei defecte. Eu de ex. folosesc Iconsoft Phonex, o aplicatie care are butonul verde pe ecran asa de bine facut ca il folosesc pe ala si atunci cand dau apel si cand primesc.
da.. si eu la fel folosesc answer si call de pe ecran.. dar totusi as fi vrut sa mearga si butonul... intrun viitor daca voi dori sal vand, ar fi bine ca butonul sa fie functional... am observat ca inca merge, dar trebuie sa apas foarte tare pe el
In meniuri si programe se misca aproape identic ( doar ca m3100 'ingheata' mai des). Pe net m3100 se misca mai bine pentru ca are 3g/hsdpa, iar htc touch are numai edge ( asta daca nu e vorba de htc touch 3g).
Insa, daca vrei sa iti ie unul din aceste modele eu nu iti recomand. Au doar 64 mb ram iar asta se simte, plus ca fac parte din generatia mai veche. Cu 1-2-3 milioane in plus iti iei un tytn 2 sau un diamond.
Daca ai cel putin un rom wm6 aproape sigur o sa-ti mearga. Eu am avut card de 4 gb pe m3100 si toate rom-urile pe care le-am folosit citeau sdhc fara probleme. In plus,daca n-o sa-ti mearga, exista un mic patch care iti baga driverul sdhc. Eu ti-as recomanda acest card: emag.ro-Kingston microsdhc multikit . Pe asta l-am avut pe m3100 si il am acum pe kaiser. Faptul ca are adaptor usb e un avantaj urias. Scoti cardul din ppc, il bagi in adaptor si ai un memory stick; poti copia asa pe el fisiere mari (clipuri, filme etc) in cateva secunde. Acum vad ca e mai scump, eu am dat pe el in februarie numai 39 de lei.
Sal.Am si eu o problema cu castile. Nu am incercat cu casti originale pentru modelul asta. Am bagat de motorola v3 si de la un alcatel si nu da nici un semn,nici pe display nici in casti! Macar daca nu sunt compatibile nu trebuia sa se auda macar un sunet in casti cand misc mufa sau sa apara macar o eroare!? Cu handsfree prin bluetooth nu am incercat pentru ca nu imi place...
Nu merg, tin minte ca si eu am incercat candva. E suficient sa nu corespunda pinul de + ca sa nu auzi nimic in casti. De la v3 e compatibil cu m3100 doar incarcatorul ( cu toate ca incarca mai greu).
Buna, are cineva un spv defect dar cu displayul bun,?ca al meu da semne de deces, intai mu-mi mai afisa corect culorile, acum nu mai raspunde prea bine la touch,cred ca i se apropie sfarsitul.... Daca are cineva, va rog lasati un semn...
Am eu unul. Spv-ul e mort demult ( eroare in timp ce faceam flash, urmata de coruperea bootloader-ului ). Mainboard-ul e deci toasted, insa display-ul mi-a mers perfect pana in ultima clipa, nu are zgarieturi si inca are folia pe el. Daca te intereseaza, PM me.
Ce rom ma sfatuiti sa pun pe tytn? As vrea sa il schimb cu ceva mai nou si rapid in acelasi timp. As prefera ceva cu manila si cat mai stabil. Multumesc!