aceasta idee mi a venit de curand si cred ca o sa mearga sigur.construiti va un site pe care sa aveti vizite la greu si postati aici anunturi puplicitare contra cost.trebuie doar sa gasiti "INVESTITORII".
PT detalii ***STERS***
EDIT BY MOD.
Fara reclama mascata.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Cum sa faci bani pe wap!
2 556 vizualizări
77 răspunsuri
Linkuri topic "Cum sa faci bani pe wap!"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Luver
138 mesaje
din 21/07/2006

MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri

Ce detalii sunt acolo ? PE un site neactualizat ?

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005

Nu neaparat anunturi,se pot pune pe site si jocuri,imagini,fimulete,muzica,programe,softuri,etc,contra cost (vezi site-urile orange,vodafone,si alte site-uri asemanatoare).

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri

ca sa scoti bani din asta iti trebuie multi vizitatori. cum are prodigits de exemplu. mereu sunt macar 300 de conectati

MW Luver
138 mesaje
din 21/07/2006

asta asa e.eu am pe site in jur de o mie pe saptamana.e totusi ceva.dar merg anunturi diverse la un pret mic.asta de la tine din oras.poate unu vinde ceva sau chiar matrimoniale si poti deveni chiar intermediar.ar iesi ceva banuti.nu e buna ideea?

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
07 august 2006, 16:48:02
haha...mai aveti mult pana ajungeti ca softpedia.sau alte forumuri care isi permit sa mai strecoare cate o reclama in forum si sa si castige cate ceva din asta probabil

MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri

parerea mea nu ai cum sa faci bani pe wap si daca ai pune preturi la mp3-uri iar care sponsor e tampit sa puna reclama intr-un site wap

MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri

Unii mai dadeau nr lor de tel si puneau o conditie de genu "Imi transferi 1$ si iti dau codu pt melodia cutare". In fine,nici metoda asta nu cred ca da roade...

MW Addicted
2144 mesaje
din 31/03/2006
5 aprecieri

Io stiu niste siteuri la care trebuie sa pui un link pe siteul tau si ce e descarcat de la ei imparte 50%-50% cu tine

MW Lurker
202 mesaje
din 01/04/2006

Mi s-a propus pe adisor.regele.peperonity.com un astfel de parteneriat cu un site web,eu avand un procent din eventualele produse vandute de pe situl lor(normal ca vizitatorii trebuiau sa intre de pe situl meu),problema era ca era un fel de taxa de asociere si aveai nevoie de cont bancar.

MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri

nu ai cum sa traiesti de pe urma wap-ului, asta ar ansemna doar hoby nu si bani

MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
08 august 2006, 01:05:17
PAi nci nu e vorba de trait din asta, ci doar de facut niste bani acolo de un suc sau doua.

MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri

Trimisul meu de pe pluto, membrul editiei wap a ziarului wap Times fondat in 2009, mi-a spus ca topicul asta a aterizat aici cu 2-3 ani mai repede decat trebuia.
Dansul a mai spus: posibilitati de bani pe wap in deceniul 1 al mileniului 3 dupa Hristos au doar corporatiile multi elene-anglo-franco nationale.
Dansul a mai spus: posibilitati de bani pe wap in deceniul 1 al mileniului 3 dupa Hristos au doar corporatiile multi elene-anglo-franco nationale.

MW Luver
138 mesaje
din 21/07/2006

daca ti pui mintea la contributie gasesti o cale.aceasta e doar o idee.doar suntem romani.ce DUMNEZEU.scoatem bani si din piatra seaca.iar la ora actuala wapul e vizitat aproape ca webul.cel putin in romania.metode sunt destule sa faci bani de un"SUC"

MW Addicted
5056 mesaje
din 12/08/2005
17 aprecieri
08 august 2006, 08:07:02
ah da?
Pai atunci zi-ne tu maftiott!!!
Lumineaza-ne mintiile!
Cum putem face "bani pe wap" ?
Pai atunci zi-ne tu maftiott!!!
Lumineaza-ne mintiile!
Cum putem face "bani pe wap" ?