Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Ia ca deschid si eu primul meu topic de cand ma aflu pe acest forum Am vazut ca se tot facea mare tam-tam pe acest subiect. Multi dintre noi suntem stresati de 'n' ori de cate un apelant anonim care are chef sa faca glume proaste. Exista deci vreo modalitate de a-i afla numarul de tel,de a-l localiza etc? Hai sa dezbatem acest subiect si poate pana la urma vom iesi invingatori Seraf,ai onoarea...
Noi nu putem sa aflam identitatea unui numar anonim,dar in schimb se poate face ceva.O plingere la politie f.bine intemeiata,iar ei vor lua legatura cu cei din reteaua din care faci parte si il depisteaza.Doar atit,altfel nu.
05 august 2006, 17:43:51 • actualizat 05 august 2006, 17:49:47 (1 ori)
@Luna, majoritatea posturilor Tv.difuzeaza multe filme S.F.Inchide si tu televizorul atunci.Nu poti afla singur apelantul anonim.Poti avea si SUPER ABONAMENT,nu e posibil decit cu ajutorul politiei,si daca mai esti si amenintat la tel se fac si inregistrari la convorbiri.