Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
08 august 2006, 15:22:49 • actualizat 08 august 2006, 15:25:10 (1 ori)
Mot E1000 - Se descurca bine la streaming. Are si fullscreen pe un ecran destul de mare. In modul fullscreen se vede pe orizontala. Habar n-am cat mai costa. Eu am dat 10 mil prin decembrie.
Si pe al meu merge binisor streamingu cu PVplayer. Merge si full screen... Si e super ieftin un 3650. Am dat pe el 290 RON cu card de 256. Si mai e si symbian
Si pe nokia 6170 merge super streamingul prin EDGE si GPRS si pretul este accesibil, eu pe al meu am dat 320 ron la mana a 2-a dar e nou (adica nu a fost folosit)
Nu mere pt ca telu nu suporta(mie asa mi-a zis un mobile expert de la orange shop).Eu am un moto v1050 si imi mere streamu da nu pe toate adresele(ciudat!) desi telu nu are niste setari anume.Pret 400 ron mana a2a.
Pe sagem my700x pe vede super,sunetul e foarte bun,din păcate când vizionez pe el nu pot fi sunat. Ciudat având în vedere că știam că apelurile de voce au prioritate în fața traficului de date
la k310i orange zice ca nu e compatibil iar la linkurile directe si cu apn internet se conecteaza la serverul media imi zice tip de fisier nesuportat imi merge streamingul doar cu apn internet de pe http://m.youtube.com