Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
l-am gasit pe google,l-am testat si nu am gasit nimic interesant,e doar o amestecatura intre fostul myxlive.net si asa zis noul mobifone.ro
LOL.. Columb a descoperit America. Din moment ce eu am anuntat ca deschid site-ul pe 1 martie de ce faci tu pe detectivul wapului si te grabesti sa judeci munca altora. Cand ai facut tu screen shoot era cu mult inainte de 1 martie si ca atare puteam testa pe server ce vroia muschiul meu fara sa fiu tras la raspundere de nimeni
07 aprilie 2008, 17:09:54 • actualizat 07 aprilie 2008, 17:12:21 (1 ori)
my v360 toate screenshoturile au fost facute cu telefonul. mai zice cineva acum ca telefoanele java nu pot face screenshoturi? si ultimul skin pe care l-am instalat:
la unele telefoane motorola nu mai ai nevoie de pc ca sa faci scrennshoturi screener.elf e unul dintre primele 'programe' elf create pentru motorola. tehnologia elf pentru motorola a fost lansata de rusi, iar in acest moment lucreaza la dezvoltarea ei rusii, chinezii si eu