Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nokia 60 series ;)
2 018 vizualizări
50 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "Nokia 60 series ;)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
35 mesaje
din 08/09/2005
Nokia6600
D ce nu faceti un subiect d forum 'ALL ABOUT NOKIA 6600' si eu am si ar fi super sa putem scrie totul despre el: d unde se pot face download-uri, coduri, etc. Sper sa nu lasati balta msj meu ! ! !!
MW Addicted
2012 mesaje
din 29/04/2005
4 aprecieri
10 septembrie 2005, 08:26:40
deschizi opera, la setari, conexiune, selectezi proxy, scrii la proxy ip: 62.217.247.252 port 8799
Asta e tot ce ai de facut
Navigare usoara...
Dar sa stii ca e mai bun NeFront
Asta e tot ce ai de facut

Navigare usoara...
Dar sa stii ca e mai bun NeFront
Începător
35 mesaje
din 08/09/2005
Symbian
Vreau o adresa pt netfront de unde sa pot sa il iau jos cu telefonul! Intelegi... .. ?Sa fie sub 1mb!
Începător
18 mesaje
din 27/09/2005
Nokia6600
Tie iti merge programu ala mp3 as ringtone ?Mie nu! Ai reusit sa faci cumva sa filmezi mai mult de 10sec?Daca da Zi'mi te rog si mie cum sa fac?
MW Liker
62 mesaje
din 24/09/2005
Nokia6600
Pyff,o aplicatie sa filmezi nelimitat ETIcamcorderPro. O gasesti la adresa http://download.2wap.net/_Symbian_OS_/Applications/index.php?page=2 e moca;)
Începător
18 mesaje
din 27/09/2005
Nokia6600
Incearca Psiloc irREMOTE
[i]mod: citeste regulamentul[/]
[i]mod: citeste regulamentul[/]
Înapoi la Symbian S60
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter