Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
13 noiembrie 2007, 12:20:39 • actualizat 13 noiembrie 2007, 22:14:55 (1 ori)
in curand apare opera 9 pentru symbian dar pana atunci vedeti ca s.a definitivat ultima versiune opera mini 4 full (nu beta) disponibila pe site.ul oficial in limba romana!
Am o nelamurire vis-a-vis de o anumita diferenta ce apare odata cu descarcarea unei pagini pe OPERA MINI si descarcarea aceleeasi pagini pe OPERA SYMBIAN. Este vorba de o pagina activa unde sunt updatate permanent rezultate sportive, online. Deci pe pagina asta se pot vizualiza rezultatele online doar cu OPERA MINI, nu si cu OPERA SYMBIAN (cel putin la mine in telefon). Are cineva vreo explicatie ?
15 decembrie 2007, 14:16:08 • actualizat 15 decembrie 2007, 14:19:15 (1 ori)
eu nu vad problema, zi.ne exact ce opera symbian ai pe tel si pune capturi cu ambele versiuni sa vedem diferenta de care vorbesti... apropo... in symbian ai setat opera in "incadrare in ecran"? daca da, atunci e posibil sa ai dreptate, debifeaza aia!
15 decembrie 2007, 14:29:21 • actualizat 15 decembrie 2007, 14:30:34 (1 ori)
In curand Opera 9.0 (symbian) va fi disponibila (PREINSTALATA) in telefoanele Symbian UIQ! Se aude ca SonyEricsson P5i o are deja preinstalata iar restul telefoanelor UIQ vor beneficia de versiunea 9.0 la urmatorul UPDATE SOFT pana la sfarsitul anului!
eu nu vad problema, zi.ne exact ce opera symbian ai pe tel si pune capturi cu ambele versiuni sa vedem diferenta de care vorbesti... apropo... in symbian ai setat opera in "incadrare in ecran"? daca da, atunci e posibil sa ai dreptate, debifeaza aia!
Folosesc opera 8.65 for symbia os ("598"). Atasez capturi cu opera symbian si opera mini. Mentionez ca este vorba de aceeasi pagina accesata, doar ca opera mini imi arata ce vreau, fata de opera symbian. Capturi opera symbian Capturi opera mini
16 decembrie 2007, 12:08:31 • actualizat 16 decembrie 2007, 12:22:31 (1 ori)
deci nu ai nici o problema, dupa cum am presupus ai lasat setat opera symbian cu 'incadrare in ecran', daca debifezi aia se vede perfect tot ca pe desktop pc! dai cu degetul stanga/dreapta si parcurgi toata pagina exact ca la pc... acum am verificat eu cu al meu (opera 8.65 - 701):
...in curand, cu opera 9.00 va fi si mai bine (zoom, etc)
Mda, asa este, fara "ncadraee in ecran mrge". Problema era ca aceasta optiune se activeaza singura...am dezactivat-o dar nu am mai verificat daca s-a reactivat, asta este motivul pt. care eram indignat de nereusita. Deci de retinut: cand anumite pagini nu sunt deschise corespunzator pe Opera Symbian verificati optiunea "incadrare in ecran" sa fie dezactivata. Merci Kapi.
- Intuitive user interface - Tabbed browsing - Improved text wrap - Page overview, zooming and panning - Landscape mode - Save Web page for future offline access - Call phone number from Web page - Send link as SMS/MMS Send image as SMS/MMS - Small Screen Rendering™ - Password manager - Web address input auto-completion - History and bookmarks - Copy text - Opera Widgets
Faster speed: The new version utilizes Opera's Presto rendering engine to achieve page load speeds comparable to a desktop experience. The Opera Presto engine was modified and improves browsing performance significantly by accelerating the handling of Web pages. It dramatically improves page responsiveness on pages with heavy use of languages such as JavaScript and AJAX, ensuring smooth, hassle-free browsing.
Cel mai probabil primele teste efectuate de presa cu noul browser vor fi efectuate la Mobile World Congress 2008 cand, speram, va fi anuntat si P5i.