Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
asta o fi pretul nesubventionat....la 10 bucati cat cumpara ei,nu prea vad ce sa negocieze...abia astept sa apara pe price.ro savedem cum evolueaza pretul sub concurenta,.
15 noiembrie 2006, 21:21:26 • actualizat 15 noiembrie 2006, 21:27:20 (2 ori)
Vesti bune ! A aparut C100le pe pagina Orange Costa 201$ la fidelizare si 213$ la abonament cu tot cu TVA, adica aproximativ 560RON, respectiv 600RON. Partea nasoala e ca telefonul poate fi cumparat doar via Webshop momentan, dar sunt sigur ca in curand vom incepe sa vedem noile SPV-uri si prin vitrinele magazinelor. Bafta baieti ! Eu ma duc sa-mi vand C500le edit: Am uitat sa specific ceva ciudat. Pe pagina scrie ca are card microSD, dar pe restul site-urilor scrie ca suporta card miniSD. Si pe site-ul Orange elvetian tot asa scrie. Ar fi pacat sa trebuiasca sa cumpar alt card, eu si altii care vor migra spre C100 Sper sa fie doar o greseala a celor de la Orange Romania.