Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
24 octombrie 2010, 00:23:43 • actualizat 24 octombrie 2010, 00:24:21 (1 ori)
Sunt prea multi si de aceea. 9 etaje a cate 20 de camere pe etaj, oricum adminul e bulangiu isi opreste banda calumea pana cand nu-i fac varza serverul intr-o noapte. Daca mai esti in Craiova sa dai de veste, poate ne intalnim la o cafea.
P.S. Sa nu ai alt fular decat al Craiovei ca e de rau. Baietii vad rosu ca taurul.
azi am fost si eu la niste prieteni in camin in craiova si unul dintre ei are acces la serverul caminelor 4-6 parca sau 6-9..ceva de genul ca nu stiu in ce camin am fost si e limita de download pe ip,asa ca daca stii pe careva administrator daca ii zici sa-ti dscoata limita s-ar putea sa ai viteza mai mare
si in regie e lafel. Limita de trafic 30 gb/luna si torrentele oprite. Traficul de pe hub-ul local de odc nu se contorizeaza.
si eu am pe iLink in rahova, pe intern, aproape de 100Mbps dar asta am imresia ca e din cauza placii de retea care este 10/100. Nu stiu de unde sa fac rost de una de 10/100/1000 sa vad daca sare peste suta. Sau poate daca aveti voi vreunu sa imi ziceti si mie.
15 decembrie 2010, 22:52:20 • actualizat 15 decembrie 2010, 22:53:01 (2 ori)
Draculea 20-11-2010 17:19:22
si eu am pe iLink in rahova, pe intern, aproape de 100Mbps dar asta am imresia ca e din cauza placii de retea care este 10/100. Nu stiu de unde sa fac rost de una de 10/100/1000 sa vad daca sare peste suta. Sau poate daca aveti voi vreunu sa imi ziceti si mie.
Am eu 10/100/1000 . Mai mult de 11 MB/s nu descarc
15 decembrie 2010, 23:16:34 • actualizat 15 decembrie 2010, 23:22:16 (1 ori)
Degeaba aveti gigabit daca infrastructura providerului este 10/100. Placa de retea este capabila de conexiuni de 1000 mbps dar de cealalta parte a cablului (care intra in echipamentul providerului) este un device (router, switch, server etc.) care poate duce conexiuni pana la 100 mbps. In acest moment conexiunile gigabit sunt viabile doar in retelele interne. Cu timpul isi vor schimba si providerii echipamentele. Atunci chiar se va vedea o schimbare. In special la provideri precu rds care se bazeaza si pe o retea metropolitana foarte dezvoltata.
Providerul meu ofera doua tipuri de abonamente la internet: 1. Internet BASIC cu Viteza pana la 10 Mbps 2. Internet SPECIAL Viteza pana la 15 Mbps
Eu am Internet SPECIAL si asta e testul meu de viteza
De cateva zile am primit urmatorul mesaj, AM MARIT VITEZA !! Abonamentele obisnuite de internet au acum alocata viteza de max.30MB/s in internet si max.70Mb/s in retea !
Bun, in mesaj scrie ca abonamentele obisnuite de internet(cred ca se refera la Internet BASIC) au o viteza de max. 30MB/s asta insemnand ca eu avand abonamentul Internet SPECIAL trebuie sa am o banda de max. 45MB/s. Teoretic asa ar trebui sa fie, dar practic viteza mea a ramas neschimbata, e tot de 15MB/s.
Ce ar trebui sa fac, sa iau legatura cu ei si sa le cer explicatii?
fast-link net moca ) o sa trebuiasca sa imi fac abonament cat de curand, nu prea mai merge faza cu furat-ul macurilor pentru ca au bagat user si parola la majoritatea abonatilor