Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
cred ca asta o sa-l iau si eu, are 10MB, nu? eu am de la Airbites momentan, 1,5 MB cu 27 lei... logic ca e categoric mai rentabil 10mega la 35 lei. Intrebare: in cat timp au venit sa ti-l instaleze?
depinde daca ai prin zona rds..adica cblarea facuta..in 2-3 zile e istalata...eu am asteptat o luna dar abia aparuse in bacau rds...adica cablare am facuto prima data la o retea de cartier"mihunet" du pa care a venit rds si-a cumparat reteaua si a schimbat-o pe fibra optica...
pai fa testul pe cel mai apropiat de tine sa vezi ping-ul real
e tot la fel de mare...pare sa fie o problema la mine chestia asta..o fi din pc..asta ma scoate din minti..dau clik pe pagina..astept ceva pana o ia dupa care se inacarca instantaneu...oare de la ce?
si asta e cel mai departe punct si cel mai aproape la acesteteste folosesc retea wireless si sunt conectate 2 laptopuri la acest router nu stiu deca influenteaza cu ceva si mergeau amandoua pcuri