Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Merge si asa,dar nu la toate,de ex la alea fara symbian nu merge *#7370#!!!Yo cand aveam probleme cu soft-ul la 3220 se inchidea telu si nu se mai deschidea decat pt 2 sec si se inchidea inapoi!!Si yo,in alea 2 sec cat statea lumina aprinsa la tel,inainte sa se inchida ii scoteam bateria!Apoi o puneam inapoi,il deschideam si mergea!!:d!!Ai inteles ceva
habar nu am! l-am desfacut si l-am curatat! dar dupa ce l-am montat nu mai aveam semnal! si sa fac semnalul a durat vreo 2 ore! acum merge tzipla, il dau maine la prima ora!
03 septembrie 2006, 10:45:49 • actualizat 03 septembrie 2006, 10:46:34 (2 ori)
Doar cleme are, dar nu stiu care sunt alea pe care trebuie sa le desfac Se aprinde, cand apas pe taste se aude sunetul, dar nu vad nimic pe ecran si are si o lamela unde pui cartela rupta (sau poate asa trebuie sa stea, dar lasa-ta mai jos)