Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nu stiu ce de unde ai tras concluzia ca te-am facut eu analfabet!? Eu nici nu o cunosc pe mama ta deci sunt 0 sanse sa am vreo implicare in "facerea" ta. Acest fapt ma bucura nespus. Ar fi fost un cosmar sa fie cea mai mica legatura genetica intre noi. As fi vrut totusi sa te am aproape pentru cateva minute. As fi corectat marea greseala a mamei tale din primele luni de sarcina cu tine. Eh... dar timpul nu este pierdut si nici Roman asa departe. Poate o sa ne intalnim odata... o singura data!
Cine a desfacut vreodata un 6600?Sa ma ajute si pe mine.
Ca sa scoti taspicu si partea pe care vrei tu sa o scoti, e de lucru plus ca ai nevoie de o surubelnita speciala. In caz ca ai surubelnita, trebuie sa desfaci cele 4 suruburi.
Parerea mea e sa mergi cu el la un service autorizat..Odata ce joystickul iti face probleme trebuie schimbat cu totul..Prin curatare sau alte chestii nu se va putea repara definitiv,problema va persista in continuare ceia ce va deveni foarte enervant..
06 februarie 2011, 11:48:15 • actualizat 06 februarie 2011, 11:51:56 (1 ori)
kernkraft 05-02-2011 22:36:47
Nu pot ramane playerul pe conecting,apoi unable to conect.Scriel tu plz ce face ala acolo
Real player > setari > conexiune > retea > punct de acces > si selectezi ce net mobil ai tu (orange). Ar trebui sa mearga. Daca tii mortis sa repari tu telefonul, de ce nu te duci la un internet cafe, sau la un prieten cu calculator cu internet, te uiti acolo ce si cum, iti scrii pe o hartie, si purcezi la a demonta aparatul. Oricum pierzi ridicol de mult timp discutand despre un telefon, in loc sa faci ceva. In ritmul asta nu o sa-l repari nici de-acum in 2 ani.
Problema mareee.am un mmc de un giga,si cand pun ceva pe el ceva zice 'cannot complete write to disk'ce sa ii fac sa nu mai deie eroarea aia?Si de ce o da?
Problema mareee.am un mmc de un giga,si cand pun ceva pe el ceva zice 'cannot complete write to disk'ce sa ii fac sa nu mai deie eroarea aia?Si de ce o da?
telefonul nu suporta carduri de 1Gb, abia duce 32Mb...