Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
am o problema, cine stie unde trebuie sa bag mp3/wav/midi/amr pentru a putea pune la fiecare contact in parte un ringtone. cand ma duc la contacts la custom ring nu-mi da sa aleg mp3 de a mele numai cele venite cu telefonul. precizez ca am rom de qtek.
mai nou imi dau mie quote... am aflat pana la urma trebuiesc puse in storage\application data\sounds
!nu merg mp3, formatele care merg sunt: wav, wma, amr, mid.
am spv c500 de cateva zile si deja mam cam saturat de el.daca vreau sa downlodez ceva ba nu merge,ba merge si pe la jumatea fisierului apare nustiu ce eroare.am vrut sa iau niste mp3-uri de pe saitu lu detonel si nu am putut sa iau nici unul.deja imi e dor de 6600-le meu
30 ianuarie 2006, 17:27:40 • actualizat 30 ianuarie 2006, 17:29:49 (1 ori)
nu stiu, mie imi merge super! daca vrei sa downloadezi si alte tipuri de fisiere incearca DmanagerSP...
aaa si mai ceva, a incercat careva un adaptor sa transforme mufa din 2.5 mm in 3.5 mm, sa poti pune boxe... vreau sa imi iau si eu dar mi-e frica sa nu se arda ceva, am vazut la CIP dar numai cu 2 liniute negre (stereo) pe langa originalele 3 liniute negre (stereo si microfon)... si de-aia mi-e frica, ca face ceva scurt... in fine, cine a incercat sa ne anunte cu niste pareri...
aaa si mai ceva, a incercat careva un adaptor sa transforme mufa din 2.5 mm in 3.5 mm, sa poti pune boxe...
Eu am cautat sa cumpar o mufa adaptor dar nu am gasit, asa ca am pus capul la contributie si am confectionat una, merge fara probleme, se aude excelent pe niste casti Sony in care imi intra urechile de zici ca ca nu le mai am ) In concluzie telefonul nu pateste nimic.
telefonul nu pateste nimic. iti descarca bateria mai repede cand îl pui la boxe(dar mai bine nu încercați) . eu am găsit adaptor la Altex. am dat 9 lei grei pe el. l-am conectat la niște căști philips și se aude beton de tot. sunt foarte mulțumit.
aici se pricepe cel mai bine mosul! eu zic sa nu incercati cu statia si boxele! iti poti arde tranzistorii finali ai amplificatorului din telefon! nu e bine sa te risti cand ai o "bijuterie" de telefon!
am pus un rom de la i mate si nu pot sa scap de el. i penal ma ajuta careva sami spuna cum fac sa scap de el am facut rost finaly de qtec si nu pot sal pun ( stie careva ce tre sa fac merci mult