Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
16 septembrie 2005, 23:53:07 • actualizat 16 septembrie 2005, 23:55:04 (1 ori)
Mad_max_f_z_m poti poti sa postezi solutia cu Start Menu si gStart pe topicul Aplicatii si jocuri SPV C500, ca cineva de acolo (mraluci) nu se descurca? Thanx
Nu conteaza marinea mp3-ului pus pe post de ringtone, cat despre Cell Broadcast daca este vorba despre identificarea zonei in care te afli, cum e la Connex, are.
Apropo de ringtonuri am si eu o intrebare : Poti seta ca sunet la primirea unui nou mesaj un mp3 pe spv ? Pentru ca eu la K500 nu pot pune altceva decat cele predefinite...
19 septembrie 2005, 18:51:04 • actualizat 19 septembrie 2005, 18:54:51 (1 ori)
Da se poate. Prin setari este pe undeva o optiune pt internet "pass thru". Se conecteaza telefonul prin cablul USB si se bifeaza optiunea asta ("pass thru" sau ceva de genu). IE si celelalte aplicatii de pe mobil care au nevoie de net vor folosi netul PC-ului prin intermediul cablului USB. Asta stie orice smartphone/pocketpc cu Windows Mobile din cate stiu eu...