De cand nu a mai postat lumea pe aici...nu inteleg de ce,acum sunt foarte multe modalitati de a face bani pe internet

esti platit pt a da clickuri,pt a completa oferte,pt a citi mailuri,pt autosurfuri...cele care platesc cel mai mult sunt autosurfurile dar din pacate trebuie sa faci upgrade(adica sa platesti ca sa primesti),unul dintre cele mai bune siteuri(daca nu cel mai bun si sigur) este
Acesta =e un forum unde esti platit pt ce si cat postezi(in engleza),plata se face prin e-gold(va puteti deschide un cont e-gold
aici ,eu in prima luna am facut 11$ si ceva cu doar 400 de posturi(nu prea m-am agitat) dar acum m-am bagat strong pe treaba

banii poti sa-i faci foarte usor,cam la 50 de posturi in care sa scri numai o propozitie(daca iti e lene

) scoti jumate de $(ceea ce e foarte bine fiindca 50 de posturi le faci in 20 minute)..ce sa mai,e super siteul

merita sa va faceti macar 30 min timp pt el pe zi si la sf lunii nu o sa va prina rau 30-40$,momentan am in cont 3,75$(bani facuti in 3 zile..sa zic 3 ore in total,adevarul e ca am postat foarte putin).La sfarsitul lunii trebuie sa ai minim 10$ care sa ii transfere in contul din e-gold si de acolo e simplu,gasesti un site(sunt cu gramada) care sa-ti trimita banii prin posta din e-gold sau poti sa-ti incarci cartela online direct din contul e-gold.Haideti sa facem bani!!!!!!