Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
zuby probabil se poate sa modifici contul! afla codul tau postal,si inlocuieste-l!Gherea din ce am citit acolo am inteles ca ofertele trebuie completate pe numele unor oameni din usa!
13 iunie 2006, 19:51:37 • actualizat 13 iunie 2006, 19:59:31 (3 ori)
Deci nu trebuie sa bagam numele nostru atunci cand completam?pai inventam si nume,adrese etc are ceva daca bagam adresa si numele nostru peste tot? Gata,m-am lasat,e prea aiurea mai bine joc un fifa decat sa-mi pierd timpul aiurea.
Cand te inregistrezi pe site la zip bagi codul tau postal. Nu conteaza daca ai bagat altceva prima data ca poti sa modifici din myaccount. Eu cand completez oferte sub 2$ bag date false luate de aici (luam street adress de la un dala si zipul cu orasul si cu statul le luam de la alt dala. Zipul, orasul si statul tre sa le iei din acelasi loc). Cecul iti vine prin posta acasa si te duci cu el la banca.
15 iunie 2006, 20:11:20 • actualizat 15 iunie 2006, 20:13:09 (1 ori)
vasile82 15-06-2006 19:55:18
"¨ eu stiu ca daca se schimba proxi nu mai merge netu
"¨ @vasile82 poi nu merge netul daca e un dead proxy altfel merge netu dar oarecum mai 'prost' in dependenta de locatia lui! Ex:cu un proxy de australia va merge mai greu decit cu unul de rusia! Ps: a mai incercat cineva care foloseste unlimitedul sa schimbe proxy? V'a taxat?
Pe wap unlimited nu te taxeaza pe proxy te taxeaza in functie de APN. Oricum nu merge sa schimbi proxyul pentru ca wapul merge doar prin proxy ala cu 62........ .