Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru cei care se plictisesc acasa ,am sa va prezint un site care are legatura cu topicul.Este vorba despre MegaTypers .Acest site te plateste pentru a introduce coduri CAPTCHA .La 1000 de coduri introduse [1-1jumatate cam iti ia] esti platit cu sume intre 0.85-5$/1000 de coduri.Desigur poti introduce cate coduri vrei,depinde de timp. Payout la suma de 3$ .Accesul pe site se face pe baza de invitatie [un cod] .Pentru inceput aveti aici niste coduri pe care o sa le utilizti la inregistrare :
S56 S57 S58 S59 S5A S5B S5D S5F S5G
Pentru cei care mai doresc sa se inregistreze si nu mai sunt valide codurile pm
Dupa vreo 12 ore cam petrecute pe site[adunate orele in 3 zile cam] am strans suma de 1.10$ .In comparatie cu site-urile PTC eu zic ca e ok .Fara refferali am strans suma asta.De pe urma primesti 10% din retragerile lor.Astept sa fac 3$ sa fac un payout
Depinde de ce rata ai in ora in care scrii. Nu cititi tutorialurile? Eu am intrat ieri si aveam rata 1,25$ dar nu am avut timp sa stau asa ca am doar 0,005$ La cate kickout-uri iei ban? Am luat 2 ieri...
25 februarie 2012, 10:41:44 • actualizat 25 februarie 2012, 10:49:36 (1 ori)
Notification close
Warning, you have been kicked for inactivity, or submitting a captcha too slowly. Please click SOLVE CAPTCHAS in the menu to re-start working. Multiple kickouts will result in an eventual ban.
Am descoperit un mic bug la megatypers, am bagat un cod la vrajeala si a crescut la account balance ca si cand era bun Cateva coduri si de la mine: 10JC 10JE 10JF 10JG 10JH