Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Fii te rog amabil si mai zi inca o data, daca stii vreo rezolvare cu adevarat folositoare in situatia asta
deschide jocul si apoi apasa skip deschide xplore, apasa skip (trebuie sa ruleze in fundal si jocul si xplore) apoi dai iesire la xplore si va intra jocul.
asa imi face pe N73 jocul fifa 2009. ps: la mine se vedea asa verde pentru ca nu era lumina pe display in joc.
ps 2: ce am scris mai sus, trebuie repetat de fiecare data cand joci un joc cu asemenea problema.
19 ianuarie 2009, 20:44:55 • actualizat 19 ianuarie 2009, 20:47:48 (1 ori)
Bine - bine, folosesti Xplore si ala ruleaza-n background odata cu jocul buclucas, era clar Dar nu-nteleg la ce dai tu skip Daca zici ca merge normal jocul dupa aceea, spune mai detaliat cum procedezi, unde tre' sa apesi "skip" asta... La mine e doar problema de culoare nu si de lumina !
o cam luati pe aratura,pare-se...sunt ceve *dll-uri de extras,daca mai tin eu minte,pentru jocurile respective.pe unele telefoane mai puteti folosi colorfix by sobol,dar nu e garantat ca va functiona in toate cazurile
19 ianuarie 2009, 22:07:29 • actualizat 19 ianuarie 2009, 22:13:41 (2 ori)
Bine... Atunci hai sa iesim de pe aratura si sa revenim la topic dar n-a postat nimeni pana la urma nici o solutie clara pai @pex exista vreun colorfix pentru N73 ca ala by sobol e numai pentru anterioarele Symbian