Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pai nici nu cred ca vor trece zonele rurale pe harta
** modificat ** Incearca sa nu mai provoci scandal, te rog eu.. altii nu stiu de glume si se simt ofensati
Edited by admin at 11-07-2008, 15:23
Multumesc domnule admin pt sugestie.Asa voi face. Dar ca sa incheiem totusi disputele din toata povestea asta reiese ca prostii n-au simtul umorului. Si nici macar nu doare . Si ca sa fiu on topic http://www.Psiloc.com .Cumparati aplicatiile originale nu umblati cu warezuri..nesimtitilor
Pai de unde sti ca merge doar cu apn Internet cand de fapt nici n-ai intrat in aplicatia ca cere email si parola.Inca nu e disponibila aplicatia.Ca m-am inregitsrat la ei pe site si nu mi-au cerut decat tipul telefonului numele si emailul.Probabil te anunta ei cand e gata o versiunea de download pt tine.Din prezentare pare misto ca interfata.
Daca mi.a dat eroare de conexiune. . Tu de ce crezi ? Daca ma conectam imi dadea o eroare gen "parola/ mail gresit" . . Oricum am scris parola la misto. .