Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
16 septembrie 2006, 12:48:06 • actualizat 16 septembrie 2006, 12:48:31 (1 ori)
e suficient sa pai cursorul deasupra linkului si iti arata adresa unde sunt fisierele de fapt.scuze pentru am dat adresa aia ca poate cine are cont acolo gaseste si mai multe decat au adunat aia in grupul ala de pe prodigits
XSound is an mp3 song player with nice and clear graphical user interface. You can customize the screen with skins and images from your device. With Playlist Editor you can rearrange the list of the songs, and listen to them in the order you wish.
Capture and enhance photos to have much better appearance. Add creative photo frames and funny magic mirrors and much more amazing effects as you take photos or on saved pictures. PhotoRite SP for S60 3rd Edition is a Camera, Editor and Viewer all-in-one imaging application for your camera phone. Download: Photo Rite
Nu am gasit pe nici un site updates Nokia80. Am facut update software in service si am instalat versiunea 4.0623.0.41 aparuta in luna august 2006 si care rezolva cateva din problemele bug-urilor.Are si posibilitatea de a actualiza versiuni noi direct prin telefon cu o conexiune internet. Va rog postati programe si jocuri noi pt. N80 dar sa nu fie trial.