Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aici aveti o arhiva cu 7 programele (care le instalati care si cate vreti) care va ajuta sa navigati cu browserul Opera (os9 ) anonim.Pe siteurile unde ip-ul orange-ului era bannat sau unde pur si simplu nu vreti sa vi se vada ip-ul folositi unul din "mizeriile" din arhiva.
Ultima aparitie vine de la Psiloc si se numeste Connect. Aplicatia asta isi creeaza un punct de acces si se conecteaza prin ce vreti wifi gsm etc. Faza interesanta care o spun ei ca o face este ca face economie de date; o vad ideala pt cei care folosesc apn internet.M-am conectat cu ea prin wifi si nu mi-a cerut niciun wpa.Pare..interesanta.
claudiu daca hekaresti telu nu merge sa iei fisierele hekarite si sa le pui pe alt tel?adica uite cum cauti tu playerul... Nu ma injura a fost doar o intrebare poate te ajuta
@smeker. Pai ti-l spargi direct.Nu prea inteleg ce vrei sa spui.O data ce iti hack-uiesti telefonul nu inseamna ca iti schimba ceva din el.E doar o aplicatie care ii da o comanda ROM-ului sa citeasca ceva din C si nu din Z. Playerul ala n-are decat vreo 7-8 fisiere imprastiate in Z. Binenteles ca nu pot fi copiate daca telefonul nu e spart.Oricum renunt la ceea ce vroiam sa fac cu playerul.
salut, am vazut undeva pe aici(da nu mai gasesc) o aplicatie(gen flip silent) care face ca volumul tonului de apel sa scada brusc in momentul in care telu. este miscat sau luat din buzunar(de exe.).