Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
12 februarie 2008, 16:14:38 • actualizat 12 februarie 2008, 16:15:57 (1 ori)
multumesc ptr sugestii dealer, dar am gasit ceva dragut "ALON_1_.Software.MP3.Dictaphone.v2.15.S60v3.SymbianOS9.1" l-am instalat si merge relativ bine...
o sugestie de antivirus, ceva sa nu ingreuneze telefonul cand face scan si un raspuns la intrebarea, am nevoie de codecuri pentru a vizualiza filme .mp4 si daca da, de ce codecuri am nevoie ?
LE: un previzualizator pentru teme,sa nu stau sa instalez 'nshpe mii de teme sa vad care-mi place... sau il gasesc in "suite-ul" telefonului
Bogdan la ce iti trebuie antivirus ? Nu exista virusi pt symbian os9 . Inca. .
lol...mersi de pont, am rumegat eu mai bine asear si-am zis ... WTF, pe internet oricum nu intru si virusi asa multi nu prea sunt (sau cum ai zis tu, 0), asa ca am sters antivir, ms dealer.
25 februarie 2008, 21:30:48 • actualizat 25 februarie 2008, 22:02:05 (1 ori)
pai aia pt pc e...dupa ce insalez aia pe pc, merg c:/program files:/redfivelabs:/net60 Beta 2 si gasesc doua fisiere :"Net60Beta2" si "CFAppLauncher" pentru telefon.Le bag pe telefon iar pe oricare dau sa o instalez zice :conditionat de certificat ....Ce sa fac? Cum se face?
04 martie 2008, 19:47:35 • actualizat 04 martie 2008, 19:48:13 (1 ori)
Un foarte bun messenger cu multe facilitati si care merge cu apn "wap":Talkonaut...il gasiti aici! Intrati cu browserul nativ! P.S.Aplicatia este cunoscuta de mai mult timp in varianta java!