Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Ma poate ajuta cineva cu o aplicatie gen folder lock pentru s60 3rd (N73). Tot ce am gasit e Advanced phone lock dar nu ma intereseaza sa blochez aplicatii, jocuri ci doar un folder.
salut,am un n97 de 32GB si am si eu cateva intrebari.de unde pot luoa un program gen slidetounlock,cum ma pot conecta la internetul de la pc cu tel. si daca exista vreun program de shortcut.tks
ma ajuta cineva cu aplicatia mobile signer?? am un nokia e51 si imi cere 2 fisiere key file si cert file. de unde le pot lua si ce fac cu ele multumesc
ma ajuta cineva cu aplicatia mobile signer?? am un nokia e51 si imi cere 2 fisiere key file si cert file. de unde le pot lua si ce fac cu ele multumesc
#/file.php?id=589524 Remote. Nu am reusit sa descriu setarile, nu am stiut ca e limitat caracterele inpuse la descriere. Cine nu reuseste pv. Numai java client am instalat, fiindca nu am gprs receptor la netbook, dar merge prin java client wireless. Prin conexiune router(prin casa) l-am incercat si merge perfect.