Numai key am.:D
de pe aici http://simplymob.com/Softwares/index.php?dir=Nokia%20Softwares/N73softwares/Os9softwares/
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii Symbian 9.1, Series 60 Rel 3rd
91 224 vizualizări
2 239 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Symbian 9.1, Series 60 Rel 3rd"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
Symbian
Dai click pe main page,si undeva la n73,e cam harababura pe acolo,in rest merg toate apsurile
MW Addicted
2047 mesaje
din 14/07/2008
18 aprecieri
Symbian
un player cu care pot vedea .avi pe tot ecranul televizorului prin tvout pe n82 ,exista? Adica sa-l vad ca .mp4 cu playerul deflaut(real player) , ca .avi il vad intr-o parte, trebuie sa intorc televizorul pe o parte.
)
)
Symbian
dap coreplayer ai acolo setari si eu am cautat putin pana am gasit pt n96
MW Addicted
2047 mesaje
din 14/07/2008
18 aprecieri
Symbian
merge cu core player? Ce versiune? Si cum? Ca tot asa mi-l arata .
Symbian
cu orice vers. Dai la option orentation. Si le iei pe rand
brb ca dau update d soft la n96
brb ca dau update d soft la n96 MW Addicted
2047 mesaje
din 14/07/2008
18 aprecieri
Symbian
ms , vezi sa nu-ti moara n96-le
Symbian
a mai murit odata la un update si l.am resurscitat
) plus ca se luase si lumina. Dar acum ii dau update fara cablu de date
) plus ca se luase si lumina. Dar acum ii dau update fara cablu de date MW Addicted
2047 mesaje
din 14/07/2008
18 aprecieri
Symbian
pf., tot nu am reusit sa-l fac sa mearga pe tot ecranul.
Symbian
la mine e pus pe upside down si folow GUI si dau slideul invers. Cum ar fi la tine sa pui telu pe autorotate sa ai meniul pe lateral. sau le lasi pe ambele pe folow gui da se vede mic
MW Addicted
2047 mesaje
din 14/07/2008
18 aprecieri
Symbian
era accelerometru off, da l-am pus pe automatic si am intors telu, acum merge pe tot ecranul.
Symbian
:p deci... Concluzia... Its working
MW Addicted
2047 mesaje
din 14/07/2008
18 aprecieri
Symbian
da da ms, da era off pentru ca stau si pe mess si cand scriu si inclin telefonul ,ma enerveaza ca nu mai vad bine.
MW Veteran
735 mesaje
din 29/03/2009
57 aprecieri
Symbian
folositi rotateme ca sa 'blocati' telefonul in landscape, si virtualkey pt remap la d-pad (pt. a tine telu normal), eventual si light ctrl. pt. a inchide lumina.
Începător
29 mesaje
din 27/01/2009
Symbian
landscape pro e mult mai bun decat rotate. Normal merge pe ascuns ca accelerometru, dar daca e pe landscape si dai exit functioneaza ca rotateme. #/file.php?id=296745
Înapoi la Software Symbian S60
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter