Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
ala e linkul direct. intra cu opera mini. altfel nu merge si hosturi wap fara inregistrare care sa suporte mp4 cu limita de minim 3 mb nu exista (am cautat o gramada)
dap BPM,pretentios ..nu degeaba am cerut mp4..am avut clipul in 3gp si se vedea najpa oricum,multam pt link ..no,o sa bag niste flotari..pana termin poate-l pune cineva in mp4
3gp-urile nu se pot compara cu mp4-urile. dar ocupa si mult spstiu pe card am videoclipuri si de 6-7MB, depinde de cat dureaza clipul. pentru a se vedea cristal imaginea si pentru a se auzi tare, stereo si clar coloana sonora, pui bitrate mare si ajungi sigur pe la 5-6MB @mai pe scurt, mp4 este pentru telefoanele non symbian sau wm inlocoitorul aviului pentru smartphone-uri si se vad la fel de bine clipurile video