Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 20 ani
agresiv
MW Addicted
Ultimul acum 7 ani
audculori
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Reclamatii MODERATORI.

14 414 vizualizări
1 080 răspunsuri
mosul
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
06 decembrie 2006, 16:53:12
Nu va mai copilariti , respectati spiritul zilelor de sarbatoare , lasati patimile , mai ganditi-va cand scrieti cate ceva ...este pacat am intrat in perioada cand trebuie sa fim mai buni , mai curati.
Publicitate
Publicitate
Marius
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
06 decembrie 2006, 17:00:30
Eu nu ma copilaresc,eu respect pe toata lumea,pai daca el are sub avatar MW moderator si daca s-a inregistrat pe forum cu 2 sau 3 zile inaintea mea nu inseamna ca poate sa faca si sa zica orice,cum poata sa spuna el care nu a ajutat cu aproape nimic acest forum sau userii acestui forum(poate o fi ajutat,acu nu am de unde sa stiu dar prezenta lui e f redusa aici asa ca nu inteleg ce ar fi putut sa faca...) ca eu nu reprezint nimic pt forum,pai acu nu ca ma laud dar am ajutat pe FOARTE MULTI NU MULTI cu FOARTE MULTE CHESTII,faza e ca la mine s-a intamplat mai pe ascuns si nu in fata tuturor ca sa ma dau mare si sa vada si altii ce inimos sunt eu,si daca chiar crezi ca nu am ajutat si ca activitatea mea a fost inutila de ce cand aveam nevoie de ceva primeam pm-uri cu zecile sa ma ajute(fiindca chiar nu reprezint nimic pt acest forum?chiar asa o nulitate sunt? :( asta crezi tu,daca tu sau altii credeti asta e treaba voastra)
Marius
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
06 decembrie 2006, 17:44:22
M-am gandit mai bine si nu cred ca ar fi bine sa "parasesc" forumul fiindca e totusi marfa,vreau sa raman sa combat mizerile si neregulile intalnite aici si sa mentin ordinea intelectuala si gsm-istica chiar daca nu sunt mod  :D Ma iubeste prea multa lume aici :coolup: na ca incep si eu sa ma laud,reclamatia imptriva lui agresiv ramane si sper sa-si ceara scuze,eu o sa fac primul pas si o sa modific postul in care am copiat articolul de pe dinamomania.
SeriousSam
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
07 decembrie 2006, 00:40:46
De ce LUNACRYSTAL nu i-a warn pentru postul de pe XML PARSING . . . . . . ?
info
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
07 decembrie 2006, 01:25:09
Chiar, rog sa mi se dea warn-ul multmeritat. :coolup:
Arrow
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Symbian
07 decembrie 2006, 08:36:49
Mai zici ca e la scoala.Pai sunteti mai maturi sau nu?Acum pentru orice greseala ...repede postati aici...hmm.Forum de discutii ajunge incetul cu incetul forum cu certuri.
info
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
07 decembrie 2006, 08:44:42
@Gaby Stan Ceva de genul, nu vreau sa ma simt privilegiat, asa ca vreau warn daca se considera ca il merit pentru simplu motiv ca am propus sa nu se abuzeze de un serviciu. Asta e, oricum inca mai am remuscari pentru faptul ca sunt membru pe un forum de warez, dar oricum asta e primul si ultimul.
Arrow
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Symbian
07 decembrie 2006, 09:56:59
Si eu probabil pe la inceput luptam postand "neclaritatile " de pe 4u...luptam cum ar veni pentru "drepturiile userului"  :D ..dar revenind cu picioarele pe pamant mi-am dat seama ca e doar un forum de discutii unde userii mai gresesc intentionat sau neintentionat.Suntem oameni ca si moderatorii care pot gresi.Toata treaba e din etica personala nu trebuie judecat,barfit pentru niste postari pe forum.Asa ca daca exista bun simt treci cu vederea sau il atentionezi prieteneste...pentru ca probabil si tu ai gresit la vremea ta... :)
wapavo
MW Veteran
519 mesaje
din 05/08/2005
1 aprecieri
07 decembrie 2006, 11:34:23
Poate este OFF TOPIC AICI, dar avand in vedere ca nu se poate creea topic nou in Free Zone, vreau sa le dau o tema de meditatie MODERATORILOR acestui FORUM:

CONSTITUTIA ROMANIEI
ARTICOLUL 30 - Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

..... :wow: da chiar asa este si sunt de acord ca "nimeni nu este mai presus de lege" fiecare fiind direct raspunzator de ceea ce afirma...

Declaratia Universala a Drepturilor Omului, adoptata de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite la 10 de septembrie 1948
Articolul 19
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspindi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

.....retoric intreb moderatori, poate fi acest forum considerat "DEMOCRATIC" ??? ??? ???
Geopsi
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
07 decembrie 2006, 17:43:57
poi nu e mah. Numai daca te gandesti ca mozi gresesc fara sanctiune,esti sanctionat si daca le explici cas prosti realizeaza si din ciuda iti mai dau warn,dau warn cum vrea muschiu lor,dau ban pe motiv "esti beat" dar io nu m-am imbatat niciodata,dar la mintea unora...(io ii compatimesc), plus ca iei warn si daca spui ceva mai inteligent ca ei nu inteleg si cred ca esti off topic. Da cu cine sa te certi? Si are rost? Degeaba toci degetele sa explici daca nu inteleg. noi sa fim sanatosi la bine si la rau!:D.
bucegi! :lol:.
Mishulica
MW Moderator
1078 mesaje
din 17/07/2006
1 aprecieri
Opera Mini
07 decembrie 2006, 19:08:09
marius nu am citit articolul ala, dar daca era insultata alta echipa atunci era bai.
agresiv incearca sa nu mai fii asa agresiv. cel mai bine se rezolva problema intr-un mod pasnic.
geospi & co (segmentul din care fac parte oamenii ca geospi, iluminatii blokia): voi nu vreti sa intelegeti ca nu ne pasa? ne doare undeva.. ups, niciunde.
Arrow
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Symbian
07 decembrie 2006, 19:14:24
stai putin de ce sunt bagat eu ca am nokia in "oala" cu geopsi.?Nu inteleg aluzia....
Mishulica
MW Moderator
1078 mesaje
din 17/07/2006
1 aprecieri
Opera Mini
07 decembrie 2006, 19:16:07
wapavo esti liber sa iti faci un forum unde sa dai libertate totala de postare. sa vad daca iti convine sa se vorbeasca despre orice (crime si alte ilegalităti).
nu crezi ca esti cam absurd? e normal sa existe cenzura in unele cazuri.
si totusi tematica acestui forum e it&c si nu life & style & etc. fiecare e liber sa posteze ce vrea atata timp cat respecta regulamentul intern al forumului.
arab
MW Addicted
2758 mesaje
din 23/06/2005
Symbian
07 decembrie 2006, 19:20:43
Chiar asa,cum se-mpaca tematica forumului cu sumedenia de topicuri create pe alte teme!?
Publicitate
Publicitate
Mishulica
MW Moderator
1078 mesaje
din 17/07/2006
1 aprecieri
Opera Mini
07 decembrie 2006, 19:20:47
Gaby Stan 07-12-2006 19:14:24
stai putin de ce sunt bagat eu ca am nokia in "oala" cu geopsi.?Nu inteleg aluzia....
ai înteles greșit. nu la tine m-am referit . ci la cei care isi bat joc de telefoane care sunt mai inteligente decat ei si lauda orice prastie de nokia.. doar pt ca poarta sigla nokia.
Înapoi la Administrative
Topicuri similare
Ravenous
acum 16 ani
0
345 vizualizări
Reclamatii moderatori în Trash  
Deschis de Ravenous ⋅ acum 16 ani
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.015⋅4⋅0