Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Gata,am reusit. Scz,initial ma gandisem ca rotita trebuie sa fie (avand in vedere ca nu exista joystick sau joypad) dar am incercat si n-a mers. Probabil am gresit eu comanda. Cum am spus,de data asta a fost ok. Ms mult
Nu. Exista un plugin de flash pt Opera cu care poti vedea fisiere .swf. Clipurile YouTube le poti vedea cu CorePlayer sau cu browserul BOLT dar doar daca ai telefon cu Wi-Fi, pe 3g nu-ti va merge.
oricum nu îmi trebuia pentru vizualizare youtube direct din browser. bănuiesc ca pluginul ala e excelent pentru ce îmi trebuie. eu vreau sa se vadă animațiile flash din site sau site-urile flash. poti spune cum se numește pluginul ala? sau eventual un link si cu ce versiuni de opera e compatibil. multumesc anticipat
Yell Radio - aplicatie de internet radio. Mie imi merge super bn cu apn net de la vodafone. Chestia e ca papa trafic calumea. In cateva min mi-a luat 5mb.
NFS,e misto aplicatia o folosesc de vreo 6 luni si in privintatraficului iati abonament de date nelimitat la fel cum am eu dar sa ai baterii de rezerva sa poti tot asculta:-)
Da, e tare aplicatia, mai ales daca telefonul nu are radio. Ma chinuiam la inceput cu LCG Jukebox, dar ala cam da rateuri pe radio-urile romanesti.Tu ai tot m600?
Auziti,am (re)instalat si eu Google Maps si cand dau la "My location" vad ca ma localizeaza pe bune. Bineinteles,arata aria in care me aflu,dar e destul de bine. Cum face asta? Pe baza de retea?
am un site de cu niste videoclipuri, care ofera streaming. cum pot face sa deschida videoclipurile respective cu coreplayer si nu cu media playerul telefonului?