Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
pfff dupa ce am dat format internal disk ... am inceput sa am niste problemele cu coreplayer indiferent de versiune ... nu imi "vede" decat anumite clipuri de yourube ... am umblat prin setari degeaba ... am pus pus ip-ul alocat telefonului de catre router la acces direct catre internet (DMZ) ... degeaba ... ciudat e ca inainte mergea ... si deodata spuf:P ... si nu inteleg o chestie dc DOAR anumite clipuri ... vreo chestie de codecuri sau ceva? ...
Nu. Trebuie dezinstalat iconpack-ul existent, restart si apoi instalat iconpack-ul pe care il vrei. Eu am testat cu succes Hydro Pro si 3D Cartoon (pe asta il am acum!)
Salut. Mi-am cumparat de 3 saptamani un SE 900 si nu reusesc sa fac nimic cu el . Va rog frumos daca se poate sa imi spuneti si mie un converter bun, un player sau un codec care sa mearga si ceva cu care sa ma pot uita la filmulete pe net ( youtube, metacafe). multumesc mult si sper sa ma ajutati.
P.S. Inainte de toate va trebui sa-ti hackuiesti telefonul pentru a putea instala aplicatii nesemnate. Pentru asta va trebui sa: "Instalezi CapsSwitch. Il deschizi si dai Capabilities OFF! Nu inchizi! Apoi copiezi installserver.exe in C:\sys\bin cu orice file manager (X-plore sau Swiss Manager)! Dupa copiere, te duci in CapsSwitch si dai ON! Si gata, acum poti instala orice!"
P.P.S. Tot ce-am scris mai sus e valabil in cazul in care telefonul tau e G900 si deci UIQ3. Daca e P900, sorry, atunci ai UIQ2.1!